Zara
jst sem si pa ravno prejšnji teden v zari kupila full luškane supergice... so take dokaj elegantne, ker ne maram preveč športnih...sploh kakšnih širokih ne...
drugač glede ostalih stvari mi pa zara ni preveč všeč, sploh trf ima grozne cunje...vse razvlečene pa kakšne nemogoče modele...skratka zadeve, ki definitivno niso moj stajl...
edino jaknice v zgornjem nadstropju pa hlače so mi lepe...samo jakne so ponavadi full drage...vsaj za moj okus...
drugač glede ostalih stvari mi pa zara ni preveč všeč, sploh trf ima grozne cunje...vse razvlečene pa kakšne nemogoče modele...skratka zadeve, ki definitivno niso moj stajl...
edino jaknice v zgornjem nadstropju pa hlače so mi lepe...samo jakne so ponavadi full drage...vsaj za moj okus...
jaz imam več kot polovico omare zarinih stvari. cimra dela in tudi sama sem delala tam in seveda ni šlo, da ne bi skoraj vsak ponedeljek ali četrtek kupila kaj novega, ko je prihajala roba.
lahko pa pohvalim, da so vse stvari katere sem kupila še vedno kot nove. naj poudarim, da treba pa zelo pazit pri nakupu majčk ali oblekic, ker nikol ne veš kje bo imela kakšno luknjo. tako sem kupila zlo lepo oblekico in je imela na sredi riti luknjo kar veliko, sama je pa nisem opazila ob pomerjanju. seveda se pa da vsako stvar brez problema zamenjat z računom 

Najboljše šele prihaja...
-
- Sramežljivka
Zara sicer ni na moji listi top 5 ali 10 trgovin, a vseeno včasih zavijem tja in se najde kar nekaj zanimivih stvari zame. Najboljše so mi kavbojke (no ok, takoj za Dieslom in Levi`s) in pa kakšni hudi topi, tudi plašče imajo lepe. Drugače pa me moti, da se na nekaterih stvareh že v trgovini opazi nekvaliteta. 

So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Sramežljivka
Jaz imam pa ravno kontra problem - svojo št. dobim brez problema (34) za kavbojke, ker so mi tam res hude, potem se pa sčasoma res malo raztegnejo kot je že ena omenila in jih več ne morem nositi drugje kot za doma.
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.