EMA 2009
OMG tale od Lange je men en tak debil. Naj se pač sprijazni, da ni zmagala in to je to, ker je bla pesem zanič. Meni so Quartissimo prav kul, pa tud vseeno mi je, če je una pevka Hrvatica. Jz sem sicer navijala za Omarja pa Karmen Stavec (ker je Lukas plesov
). Pa Rebeka in Natalija sta mi bli čiz hudi. Huda pesem, nastop, pa še obe2 sta zgledale hot. Jz sem kr zadovoljna z letošnjo Emo no

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
men se pa zdi da smo slovenci spet hotl odkrit neki novga in da bomo tko k zmer zvisel...nwem zakaj sam js si evrovizijo predstavlam kot tekmovanje za pesmi, ki imajo melodijo IN besedilo. dva stavka u polomleni angleščini k se ponavlata čez celo pesm in se sploh ne slišta dobr zame nista besedilo...
navijala sm za omarja kr je meu men edin dobr komad
razne shirqane blondinke k so pršlle na emo u prekratkih oblekah in preglobokih dekoltejih pa po mojem mnenju tekmovanju zbijajo ugled, ki ga je že tko al tko premal....
navijala sm za omarja kr je meu men edin dobr komad
razne shirqane blondinke k so pršlle na emo u prekratkih oblekah in preglobokih dekoltejih pa po mojem mnenju tekmovanju zbijajo ugled, ki ga je že tko al tko premal....
Jst pa čist zastopm reakcijo od Lange oziroma od pevca- da se razumemo tega ne podpiram, ampak razumem. Človek se je pač razjezil in bil razočaran, in vsak človek ma drugačne reakcije, eden joka, drugi je tiho, tretji se pa pizdi na use.
Še vedno mislm, da je blo nefer, da Langa ni dobila niti ene točke- dejansko bi jo mogla, ker tok slabi pa spet niso bli!
Zmagovalci so pa uredu; upam da jim uspe!
Še vedno mislm, da je blo nefer, da Langa ni dobila niti ene točke- dejansko bi jo mogla, ker tok slabi pa spet niso bli!
Zmagovalci so pa uredu; upam da jim uspe!

Jaz pa letos nisem gledala Eme in nisem slišala niti ene pesmi. Še zdaj ne vem, katera je zmagovalna
Že pred izbori sem videla seznam nastopajočih in nič me ni pritegnilo, da bi gledala. Vsako leto je večje sranje, nobene kvalitetne in zanimive pesmi, sami attention w**** pa res mi je škoda sploh zapravljat čas za gledat to, ker na koncu tako ali tako zmaga kar nekdo v x, ki ima daleč najbolj grozno pesem in res mi ni v interesu več to gledat. Ja, Eurosong bom pa pogledala, ker se vedno najde kakšna dobra pesem. Eme pa ne mislim več gledat. Na-a. Škoda časa in živcev. 

kr.ena napisal/-a:Smešno - nekatere razganja od nacionalnega ponosa in se pritožujejo, da je pevka Hrvatica, v to, da poje v angleščini, se ni pa nobeden obregnil.
Mene prav to najbolj moti. Res, da ima tako zanič dikcijo, da je težko ugotoviti, v katerem jeziku sploh poje ... ampak vseeno. Že iz načelnih razlogov bi morala peti v slovenščini.
Če odmislim angleščino (kar je zelo težko, ker sem apriori proti temu, da nas zastopa komad v tujem jeziku), je komad povprečna štanca, malo Maksima Mrvice in Vanesse Mae (hm, a ni to že passe?) ... v glavnem - lahko bi bilo tudi slabše.
Jaz sem to čisto pozabila omeniti, Me pa zelo moti. Kako bo nekdo predstavljal našo državo, če poje v angleškem jeziku? Ne vem, zakaj bi morali narediti 'besedilo razumljivo vsem', če pa je dosti bolj zanimivo in nas dosti bolj predstavlja kakšna pesem v našem jeziku?
Aja, Langa so imeli dobro pesem, verjetno bi pa dobili na račun svoje 'rase' ail kakorkoli pač dosti glasov - Romunija in podobne države

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Meni je zmagovalna pesem čist ok, ni sicer moj najljubši izbor, a ni slaba...po moje ni slaba niti za evrosong, ker tja morš poslat nekaj, kar šokira, kar si ljudje zapomnejo.. in je precej verjetno, da bodo vsi presenečeni nad našim komadom, ker je drugačen..in bo izstopal! Podobno je bilo, ko nas je zastopala Alenka in smo tudi pršli v finale!
Drugače pa EMA ni bilo tako slaba kot prejšnja leta...povabljeni avtorji so bili kar dobra ideja.. (no ja..eni so bli kr neki..čuki
) ... meni najljubši komad sta imela Alya&Rudi...zelo modern komad, dobri ritmi..in itak u nulo izdelan nastop (imidž..)..po moje bi ful zažgala! In pa seveda Omar Naber ki je bil vokalno daleč med najboljšim..kot vedno, komad pa zelo speven!
Prav tako se strinjam, da ne emi sodeluje strokovna žirija...glede lange..no ja, mogoče bi jim res lahko dali kakšno točko..ampak po drugi strani sta bila 2 letošnja žiranta iz tujine..eden Italijan (ki sodeluje z Ramazzotijem) in ena, ki je sodelovala z Joksimovićem in podobnimi..tako da...hmmm..mislim, da so precej neodvisni, le zakaj bi si nekdo okvaril svoj ugled zaradi enega benda?? preveliki strokovnjaki, da bi čemu takemu nasedli..
Drugače pa EMA ni bilo tako slaba kot prejšnja leta...povabljeni avtorji so bili kar dobra ideja.. (no ja..eni so bli kr neki..čuki

Prav tako se strinjam, da ne emi sodeluje strokovna žirija...glede lange..no ja, mogoče bi jim res lahko dali kakšno točko..ampak po drugi strani sta bila 2 letošnja žiranta iz tujine..eden Italijan (ki sodeluje z Ramazzotijem) in ena, ki je sodelovala z Joksimovićem in podobnimi..tako da...hmmm..mislim, da so precej neodvisni, le zakaj bi si nekdo okvaril svoj ugled zaradi enega benda?? preveliki strokovnjaki, da bi čemu takemu nasedli..