Mc'Donalds
-
_zwezdica_
- Sramežljivka

-
creative PERSON**
- Komunikatorka

- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
^^ Isto. Bla v petek, ko imela izpit ob osmih, pa čula že od pol 6ih, pa sva na Rudniku iskala kej odprtga za jest, pa je bil edino McDonalds. Pa me je tak trebuh bolel pol, fanta isto, da me lep čas ne bo več tam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:^^ Isto. Bla v petek, ko imela izpit ob osmih, pa čula že od pol 6ih, pa sva na Rudniku iskala kej odprtga za jest, pa je bil edino McDonalds. Pa me je tak trebuh bolel pol, fanta isto, da me lep čas ne bo več tam.
Kaj ob 6ih zjutraj si jedla MsDonald's??
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
°PeeKaBoo°
- Kofetarica

- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:22, skupaj popravljeno 2 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- veneficus pupa
- Komunikatorka

Jst sm pa prej preden sem šla na vlak imela še 20 minut časa, pa sva šla v McDonalds ker sem bla jst ful lačna ... Pa nisem bla tudi menda že par let tako da sem rekla da po dolgem času grem lahko spet enkrat ... Najedla sm se, edino ful mi je blo neumno da mi je dal ful leda v coca-colo zunaj pa minus pa ful sneg pada
mi je reku dragi 'ja zakaj mu pa nisi rekla naj ti da brez leda?' mja, sej bi, če bi vedla da so taki kreteni da ti sredi zime tolko ledu nafilajo v pijačo 
mi je reku dragi 'ja zakaj mu pa nisi rekla naj ti da brez leda?' mja, sej bi, če bi vedla da so taki kreteni da ti sredi zime tolko ledu nafilajo v pijačo 
Let's swim to the moon .....
Sekhmet napisal/-a:Js si ne morem pomagat. Vem, da ni zdrav, lahk se nazaj držim pr drugi hran, kuham zdravo in dobr, sam še vedno ne morm mim meka, če sem v lj al pa v cel. Ne morm si pomagat, men je toook dobr.
Kot da bi js pisala. Obozujem Mc-a. Da o Bacon Rosty-ju ne zacnem,...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- *zverinica*
- Kofetarica