Uu, vidim, da dans študenti ful lepo živijo, hehe

...
Jst sm hodila redno na predavanja (je pa res, da sm študirala jezike) do 4. letnika, ko nisem več živela v LJ in sm se vozila sam na najnujnejše.
Če ne bi hodila na večino predavanj, bi se mi zdelo čist brezevez sploh bit v Ljubljani...
No, zdej sm v službi, kjer se moram prikazat nekje do 8.45

, vendar sem se navadila začenjat okrog 7. 30, tako da vstanem okol 6, eno urco rabim, da se zrihtam in še pol urce vožnje do službe.
Doma sem ponavad okrog pol petih popoldne, dvakrat na teden pa grem po službi direta v Ljubljano, na predavanja, ker sem se vpisala izredno v šolo. Hvala bogu je urnik tak, da mi ni treba prej hodit iz službe, to bi me ful motilo, da bo moje delo trpelo zarad mojih osebnih zadev; ampak imam lih dovolj časa, da pridem do začetka predavanj tja. Do minutke točno

No, ta dva dneva v tednu sem doma šele po 9. uri zvečer, super, a? Od tega sem na cesti ene 2,5 ure, takrat grem zvečer sam pod tuš, pa v postlo, pa seveda z mojim še vse predebatirava.
Drugače pa doma ne počnem neki posebnega, mogoče grem popoldne kej na orbitrek, alpa greva na sprehod (to bo bolj zdej na spomlad prišlo v poštev), včasih je treba likat, obesit perilo, kej pospravt pa tko; dost sm na netu, prečekiram tud še službene maile,
učim se pa med tednom nikoli ne, to si pustim raje za vikend, ko imam več časa; itak se učim sam tist vikend pred izpitom, kar pomeni dva vikenda na 2 meseca (vsaka 2 meseca immao 2 izpita), hehe, ful u izi ta moja šola, res. Edino, če je kaka seminarska za narest, tisto delam u kej med tednom, če je treba.
Ma ja, časa imam kr dost, sam nekak razporedit ga pa ne znam lih, se mi zdi

; zvečer pa tud rada grem dost zgodi spat - okol 22. ure.
Največ mi pomeni čas, ki ga rabim sama zase, to je pr men ful pomembno, z mojim itak živiva skupi, tko da sva lahko nonstop skupaj, ampak kakšno urco na dan sem pa rada sama, da se mal umirim in sprostim po službi, prečekiram moje forume, pa tako

...
Zdej za kake šopinge je ponavad čas kakšen dan med vikendom, al greva oba, al grem sama, odvisno...
S prijateljicami se v teh letih sicer bolj poredko dobivamo, bolj smo na mailih pa telefonih, ampak ponavad probamo med tednom najdit kakšni dve urci, da se srečamo nekje na pol poti, ker živimo dokaj narazen; edino za najboljšo prijateljico & moža si pa morava vzet kar vikend, ker živita v drugi državi po ta novem, hehe