*srčica* napisal/-a:končno par pametnih postov...nekateri so očitno sveto prepričani da problemov pa težkih situacij do 20ga leta ni...
:
uf, res rada bi prebrala kakšne njihove dnevnike iz mladosti ali pogledala v njihove takratne misli...Mislm, da če biu res razočaran v ljubezni in biu totalno zalubeln, se niti eden ni razlikoval od nje.Ok, mogoče po samomorilskih nagnjenjih, ampak tudi to se razume.
različni ljudje različno sprejemamo določene situacije in imamo v določenih časounih obdobjih različne (sicer večalimanj po enakem principu) probleme in nevem kaj zdej tukej ni jasno?me veseli, da če ste imeli mladost in mladostne ljubezni posejane z rožicami, ampak se ne da razumet mlajšega dekleta, ki pač nima?
Pri took temah, pri toook povedanega, bi pa lahko bile marsikateri stvari že jasne!In res, kot je rekla *roxy*,če nimate kej bolj pametnega za napisat kot neka dosadna obtoževanja se rajš ognite teme!
Punca, prvo te bom potolažila na način, da je biu pač večinoma usak med nami na enakem v mladosti....jaz sem trpela, tista tam je trpela, tretja je trpela...Ampak, hej, dekle, use smo še žive
Pač je to eno tako obdobje, ki ga žal moraš dat skoz. Vem, da je trenutno prekleto težko in vem, da bi se zarad tega ker ti je tok težko, najraj zabrisala skoz okno...tud jst sem se hotla (metaforično), ampak to nikakor ni rešitev.
Tu si zdej pomembna ti in glej nase.Glej na to, da boš zadevo prebolela in pustila za sabo in živela lepši in bolj kvalitetnejši žiulenje brez njega.vem, da se sliši grozno, da boš brez njega, ampak veš, usaka slaba stvar moja it stran, da da plac dobri stvari.Kaj pa veš kaj te čaka za vogalom?Kakšen prijeten, boljši in lepši fantič, s katerim boš nekoč desetkrat bolj srečna kot s temle gumpcem tukej (brez zamere) in te bo veliko bolj imel rad in te spoštoval kot on.
Verjemi na besedo, smo bili tam, smo bili na istem, zdaj smo tukaj...Srečne in vesele, s svojimi polovicami, ali pa določene uživajo v samskoti in se imajo tudi fajn.odjoči solze, ki ti silijo na obraz, skušaj se zamotiti s čim kar rada počneš in boš videla čas bo minil sam od sebe....
tisto tvojo naj naj naj kolegico pa še zame brcn v rit!Namreč tudi naučila se boš tekom žiulenja, kaj pomeni naj naj naj kolegica.tale tvoja babuška, ni niti prvi n od naj naj naj kolegice!ne rabiš takih ljudi okoli sebe, ki bodo teptali po tebi!rabiš iskrene ljudi in če jih trenutno nimaš, raje počakaj sama...Verjemi, pridejo sami od sebe in verjet ne boš mogla kaj pomeni zares pravi priajtelj
glavo gor punca in drži se! tist samomor si pa kr odmisl iz glave!kok bi pas pa blo če bi se še use mi ubile?breveze, zarad enga tazga gumpca?hell not!