Jaz imam ponavadi (ce se mi da) crno maskaro, crn ali crn z rahlimi blescicami ali sivocrn eyeliner, crno maskaro, crno barvico, in pa sencilo..crno ali srebrno, vcasih tudi crno-srebrno, redko kdaj tudi zlato. Svetle barve mi nikakor ne pasejo. ce se mi tega ne da delat, dam samo maskaro in eyeliner
menee p zanima kako bi si naredila črto zgoraaj..spodaj se znam namazat z barvico zgoraj p mi enostavno ne uspee narediti tiste lepe črtee:S:S..katero barvico ali eyeliner bi priporočale da bi to lahko lepo nardilaa??
If man could create the perfect woman, he'd probably cheat on her.
mogoče bi ti blo mjčk lažje, če si učko mal nazaj potegneš, kot bi hotla met očke Kitajke, in držiš v tem položaju in potem počasi vlečeš črto.
če ne rata najbol popraviš s palčko pa kšno kremo, da lažje dol spraviš
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Js pa moram priporočit Urban Decay Primer Potion- podlago za senčila. Res sem neverjetno presenečena nad rezultatom, senčila mi ne grejo več v gube, ostanejo cel dan ista (nimam pol bleščic pod očmi, pa ne zbledi). Res eden mojih boljših nakupov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ žal ne v Slo. Preko neta pa: eBay al pa hqhair.com (bi se še ogromno strani našlo))
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ah, jaz sem pa taka dosadnjakinja, da uporabljam samo črn tekoč eye liner, črno barvico in maskaro. Imam sicer kup senčil, ki mi ležijo naokoli po kopalnici, pa že reeeees dolgo nisem nobenega uporabila. Še omenjeno zgornjo kombinacijo redkokdaj, najpogosteje samo malo maskare.