Mimi_M napisal/-a:Ja no, kakor komu paše pač... ni trebe zviška gledat na folk, ki gre nekam na dopust, da si odpočije, naužije morja & sonca in mu ni do stalnega tekanja sem in tja...
jst tud priznam, da mi ni preveč do tega, da bi morla vsak dan na dopustu nekam drugam laufat; OK, en izlet že mogoče, drugače pa mi je čist kul, če najdem svoj kotiček pod soncem v nekem senčnemdelu plaže, in da lenarim, berem, spim, kolikor mi srce poželi, se od časa do časa vržem v kristalno čisto vodo (tega pač v Portorožu ni), drugač pa se stiskam z mojim
![]()
Midva dava poudarek na dopustu vedno na počitek (no, moj ima sicer zraven bicikel, če ga občasno kaj prime) in na dobro hrano, ki si jo privoščiva po mestnih konobah, zato sva raje v apartmaju.
ja no sej ni noben nč reku,zarad mene pač naj gredo a ne, povedala sem samo da se meni zdi škoda dnarja,ki ga ponavad za določena potovanja ni malo, da potem tam ne vidiš nič...Ena moja znanka je bla v Indoneziji, se je prevozila nevem kolk do tja, plačala nevemkolk, zato da mi je prnesla pokazat slike vseh možnih kotou hotela in se hvalila v smislu "jst sm bla pa v Indoneziji"...super, ampak jst nikol nebi plačala 1500 eurou za kej tazga.