Aloha napisal/-a:Če bi bla jst mama, se mi ne bi zdel čist nč fino, da moj otrok večino dni (in noči) preživi pr neki drugi družini, medtem ko se spomne pridet domou predusm takrat, ko je treba cote prat, peglat, kej kupt, dnar dat.
Jst se tega ne bi nikol šla. Al sm doma, al se pa kompletno izselim (pa še to ne k njegovi familiji, ampak zgolj in samo k njemu) in hodm domou zato, kr si želim videt starše, z njimi poklepetat, preživet lep popoudan, ne pa zato, kr nimam več kej za oblečt, mi je zmankal keša in rabm par stvari iz hladilnika.
^^ To se pa strinjam. Nia, mi pa smo taka familija in pač mamo še otroke v bajt in je fajn d je red pr hiš

.
Skupaj sva spala (brez sexa) po mal manj kot enem mesecu, na morju pač, kjer ni blo staršev. On je pri men prespal potem, ko so se ga naši že mal navadili. Ne vem, kok mesecev je blo, ene par. Sem mislila, da bojo kompliciral, ampak pol sm pa kar nekak "izsilila". Takrat sva bla še oba brez izpita, 20 km narazn, moji starši pa kr strogi...
Šla sva na eno žurko moje prjatlce in pol sva pršla nazaj k men in sm šla js očija budit pa ga vprašam: "Ej, midva sva že nazaj, a loh ti xxx domov pelješ, da ne bo sred noči v dežju domov štopu? No.... sj loh pa tut tle prespi, pa bo zjutri štopu domov, mu bom na kavču postlala."
In seveda on je zajamru "Ja, prov, lahko noč!" Midva pa vsa srečna. In sva postlala kavč k ga mam v sobi, mal deke razmetala, pol se pa stisnila v mojo postlo.

Zdej je pa že navadn, d pr men spi.
Js pa dolg časa nism hotla niti mogla pr njemu, ker me je njegov ati vedno vozil domov. Pol sm pa enkrat po eni ohceti tm ostala. Sam še kr mi ni fajn pr njemu spat, ker če mami ve, mi vedno postilja v drugi sobi (in pol se morm plazt k njemu)

. Njegova sta bl staromodna. Mami ga še vedno vsakič vpraša, kaj moji starši rečejo na to, da pr ns spi.
Jao, smejejo se, pa mami mu ornk zajtr naredi!