Hujšanje
Re: hh
Teschika_ napisal/-a:mene pa zanima če sadje pa zelenjava redi? . . . .a lahk skos to ješ?
no 5 kg jabouk na dan lih ni priporočlivo an, ampak itak da je zdravo v zmernih količinah in da bi to neki blazno ful redil pa tud ne an...

Jst žvim pretežno od sadja in zelenjave (mislm, da sm bla u prejšnjem življenju zajc) in nism debelko
. Je pa res, da so določene sorte pač bol kalorične kt druge, zato se prvim izogibam, pr drugih si pa dajem duška.
Eni zagovarjajo sadje u prvi polovici dneva, jst prakticiram lih obratno (prej mi pač ne paše) in se ne obremenjujem. Probam pa japke in podobn jest pred jedjo (al pa med obroki), ne po jedi, kr mi ni prijetno vret od znotri
.

Eni zagovarjajo sadje u prvi polovici dneva, jst prakticiram lih obratno (prej mi pač ne paše) in se ne obremenjujem. Probam pa japke in podobn jest pred jedjo (al pa med obroki), ne po jedi, kr mi ni prijetno vret od znotri

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Jst pa kr hit motivacijo najdem.
Ločm dve vrsti.
Prva je tista, ko mal zabluzim in si nisem več ušeč.
Čim zutri iz omar zvlečem tok cunj, da jih pet minut zlagam nazaj, čim mi boksarce ne stojijo več "u liniji", čim mi na fitnesu ni prijetno u pajkicah se sprehajat, čim ne vidm več trebušnih, čim me začnejo bolet ledvice (ki to niso, bolečina je pa vedno znamenje, da sm šla predaleč), čim me šoping odbija, ne privlači, ...
Druga pa tista, ko mi zadeve laufajo in se veselim še bolših rezultatou.
Takrat, ko gledam fotke in mam pripombe sam na ostrino, svetlobo, postaviteu, ne pa tut na svojo podobo, takrat, ko mi dečko reče, da mam lepše six packe kt on (pa čeprou to ni mogoče, ampak nej mu bo), takrat, ko me usi sprašujejo, s kerim športom se ukvarjam, takrat ko polet sproščeno diujam po plaži in vodi in mi veselje na momente zagrenijo samo moje proge, takrat, ko grem na fitnes in bi najraj tri ure premetavala gvihte in dve uri laufala, kr mam tok odvečne energije, ...
Nikol pa nism rabla neke tretje osebe, k bi me pokonc držala, moje oke in počutje so vedno zadost. In treba je met močn karakter, ne pa u usaki stvari iskat izgovorou (usi okol mene jejo čokoladke, noben noče z mano na fitnes, zdravo življenje preveč košta, ... blaaah, bedarije).
Ločm dve vrsti.
Prva je tista, ko mal zabluzim in si nisem več ušeč.
Čim zutri iz omar zvlečem tok cunj, da jih pet minut zlagam nazaj, čim mi boksarce ne stojijo več "u liniji", čim mi na fitnesu ni prijetno u pajkicah se sprehajat, čim ne vidm več trebušnih, čim me začnejo bolet ledvice (ki to niso, bolečina je pa vedno znamenje, da sm šla predaleč), čim me šoping odbija, ne privlači, ...
Druga pa tista, ko mi zadeve laufajo in se veselim še bolših rezultatou.
Takrat, ko gledam fotke in mam pripombe sam na ostrino, svetlobo, postaviteu, ne pa tut na svojo podobo, takrat, ko mi dečko reče, da mam lepše six packe kt on (pa čeprou to ni mogoče, ampak nej mu bo), takrat, ko me usi sprašujejo, s kerim športom se ukvarjam, takrat ko polet sproščeno diujam po plaži in vodi in mi veselje na momente zagrenijo samo moje proge, takrat, ko grem na fitnes in bi najraj tri ure premetavala gvihte in dve uri laufala, kr mam tok odvečne energije, ...
Nikol pa nism rabla neke tretje osebe, k bi me pokonc držala, moje oke in počutje so vedno zadost. In treba je met močn karakter, ne pa u usaki stvari iskat izgovorou (usi okol mene jejo čokoladke, noben noče z mano na fitnes, zdravo življenje preveč košta, ... blaaah, bedarije).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Eni zagovarjajo sadje u prvi polovici dneva, jst prakticiram lih obratno (prej mi pač ne paše) in se ne obremenjujem. Probam pa japke in podobn jest pred jedjo (al pa med obroki), ne po jedi, kr mi ni prijetno vret od znotri.
20 min pred obrokom. sadje se hitro prebavlja.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
Yazmeen napisal/-a:Fčk mi rečemo, k mislmo kšno mejhno stvar, to je u naših koncih vsem razumljivo
V naših pač ne.

@ motorola: jaz sem bila včasih na istem kot ti. Moja teža je nihala in vsakič, ko sem izgubila do 3 kg, sem skakala od veselja, potem pa se je (delno tudi zaradi počasne prebave

Aloha, nočem bit nesramna, ampak se mi zdi, da si ti zelo zahtevna do sebe. Vem, da imaš ubitačno postavo, ampak ti še kar vidiš neke napake. Se nič ne bojiš, da se boš celo življenje ukvarjala le s prehranjevanjem in oblikovanjem telesa? Vem, da imaš rada šport tudi tako, ne le zaradi samega izgleda.
Zavedam se, da ima vsak slabe dneve, ko sam sebi ni všeč, tako da lahko si mislila samo to. Sklepam tudi po tvojih drugih postih.
Imam prijateljico, ki je zelo stroga sama do sebe in ima lepo postavo, ampak ona vidi v koži na trebuhu maščobo. Čeprav je nima prav nič. Ima le kožo. In spodaj mišice.

Imam prijateljico, ki je zelo stroga sama do sebe in ima lepo postavo, ampak ona vidi v koži na trebuhu maščobo. Čeprav je nima prav nič. Ima le kožo. In spodaj mišice.

točno neki tazga kar je napisala LanaMaxim...Zgleda, d abo treba še enkrat ponovit aloha, da glede na napisano tukej gor (kaj dejansko delaš ne vem) ti ne živiš zdravo in potem itak ne morš govort, da zdrava hrana ni draga....glede na to da sem dala za eno ubogo vrečkico neoluščenega rižka, ki bi bil za slabi dve porciji, celih sedem eurou se jst lahko strinjam, da je nizkokalorična, zdrava in hrana z nizkim glikemičnim indeksom, draga.verjetno se tebi na tvoj standard ne pozna, ampak dejansko si marsikdo ne more prvoščt jest, skos in skos zdravo hrano!
Če razlika v fruktozi (sladkorni cuker) in med navadnim cukrom je ogromna!
dva jogurtka na dan pa res nč ne staneta, ampak to ni dobra hrana in zdravo žiulenje, sori!
in nekateri ljudje smo pač drugačni.ja jst sama pač ne grem na fitnes, pač taka sem in to je to.In ne to ni izgovor, to je dejansko stanje.
Čokoladke pa lohk jejo,tko al tko nisem ljubitelj le-teh...useeno pa ti ni čist jasno kako je ko si na čem takem.
namreč nekdo ki ne rabi, pa pustmo tiste dve kile gor dol, ne more vedet in tud ne more govort, sori!
Če razlika v fruktozi (sladkorni cuker) in med navadnim cukrom je ogromna!
dva jogurtka na dan pa res nč ne staneta, ampak to ni dobra hrana in zdravo žiulenje, sori!
in nekateri ljudje smo pač drugačni.ja jst sama pač ne grem na fitnes, pač taka sem in to je to.In ne to ni izgovor, to je dejansko stanje.
Čokoladke pa lohk jejo,tko al tko nisem ljubitelj le-teh...useeno pa ti ni čist jasno kako je ko si na čem takem.
namreč nekdo ki ne rabi, pa pustmo tiste dve kile gor dol, ne more vedet in tud ne more govort, sori!
Ne bo nobenga kreganja, kr mi dol visi za purple in njeno "usevedno" repliciranje u usaki možni temi. Nej se briga zase in za svoj špeh, moje mišice in "nezdravo" hrano pa nej pr mer pusti.
In samo za informacijo, svoje cajte sm mela 15 kil več (pa ne mišic) in nej mi noben ne jauka, da ne vem, kako je dejansko hujšat.
In samo za informacijo, svoje cajte sm mela 15 kil več (pa ne mišic) in nej mi noben ne jauka, da ne vem, kako je dejansko hujšat.
se pravi se potem ne vtikuj vame in v teme v katerih pišem pa bo mir.
sicer pa itak, beremo in določene stvari vemo, tko da...
zadnje trditve ti pa ne bom verjela..če si pa mela pa svaka ti čast, sam ne primerjaj sebe z drugimi, ker drugi niso ti!in zarad mene se lahko izstradaš, nekaterim nam je pač ljubše drugače.
sam ne prodajaj buč o nečem kobajagi zdravem!
sicer pa itak, beremo in določene stvari vemo, tko da...
zadnje trditve ti pa ne bom verjela..če si pa mela pa svaka ti čast, sam ne primerjaj sebe z drugimi, ker drugi niso ti!in zarad mene se lahko izstradaš, nekaterim nam je pač ljubše drugače.
sam ne prodajaj buč o nečem kobajagi zdravem!