Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Men se pa zdi, da je, sam ko je tko blago čez tist debel podplat zašito, da se ne vid.. drugače majo pa podplat debel cca. 2 cm :D edin, če mam jst čisto drugačno predstavo, kaj so platformi... jst si to predstavljam tko. :D
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

the Ninna... kukr si vidla eno stran nazaj mal nad sliko jih še nism kupla :D ker se še odločam... in so iz 160 evrov znižani na 80 evrov znamka: g-star torej transport :D pete je 8 cm tko da če nisi glih nadarjena pol predn jih kupš še mal povad na kkšnih nižjih
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mene pa zanima kje bi našla kaj takega: http://z.about.com/d/shoes/1/0/m/p/moon_boots.jpg? Pa po možnosti ne predragih.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Maychy napisal/-a:Mene pa zanima kje bi našla kaj takega: http://z.about.com/d/shoes/1/0/m/p/moon_boots.jpg? Pa po možnosti ne predragih.

moja mami je preletala cel btc in celo lj pa so baje razprodani povsod
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Blair napisal/-a:Men se pa zdi, da je, sam ko je tko blago čez tist debel podplat zašito, da se ne vid.. drugače majo pa podplat debel cca. 2 cm :D edin, če mam jst čisto drugačno predstavo, kaj so platformi... jst si to predstavljam tko. :D

Ja ta zadnja slikca je platform. :D Drugače pa se na slikci od tvojih ne vidi, da bi bil čevelj kakorkoli dvignjen, saj če je potem je mogoče platform in je v tem primeru moja napaka. :D
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Ah mogoče je pa kaj vmes - niti ni važno, sam da je lep :D
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

Maychy napisal/-a:Mene pa zanima kje bi našla kaj takega: http://z.about.com/d/shoes/1/0/m/p/moon_boots.jpg? Pa po možnosti ne predragih.

jaz sem vidla take (bele, rdeče, črne in modre se mi zdi) v massu...

cene pa nisem pogledala, ker me ni zanimalo, žal, so bli pa na polici z razprodajami...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

pika911 napisal/-a:the Ninna... kukr si vidla eno stran nazaj mal nad sliko jih še nism kupla :D ker se še odločam... in so iz 160 evrov znižani na 80 evrov znamka: g-star torej transport :D pete je 8 cm tko da če nisi glih nadarjena pol predn jih kupš še mal povad na kkšnih nižjih

ups, my mistake :? hvala za info. Uff, so pa dragi... am, ja vaja dela mojstra, samo kaj če sem jas tak neučakano dete :D
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej mal bom še počakala mogoče cena še kei pade :P ker so res lepi pa tko kr zlo stabilni so... lahko te obvestim če bo še kei dodatnga popusta sam mal dvomm ker je že to -50% :S
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Blair napisal/-a:tole so pa moje pridobitve iz razprodaj :D

peeptoesi
Slika Slika

platforme
Slika Slika

mene pa čist tko zanima, za kam nosite take čevlje?
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

rammsteingirl napisal/-a:mene pa čist tko zanima, za kam nosite take čevlje?

že prešeren je zagovarju da pomen kkšnih stvari ni zgolj utilitarističen ampak gre učasih za umetnost... on je to govoru za svojo poezijo jst pa s tem zagovarjam št. čevljev v moji omari... sicer pa rabš kdaj tut kej lepga oblečt za kkšno posebno priložnost in ti takrt ni treba obrnt cele lj okol da najdš primerne čevle :D ampak sam odpreš omaro :P očitno blair razmišla podobn kt jst :D hehe poglej še po drugi plati: eni zbirajo porabljene znamke k jih nikjer na svetu ne uporabš več... čevlji so bl uporabni se ti ne zdi :D hehe
Uporabniški avatar
Sophia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sophia »

pika911 napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:mene pa čist tko zanima, za kam nosite take čevlje?

že prešeren je zagovarju da pomen kkšnih stvari ni zgolj utilitarističen ampak gre učasih za umetnost... on je to govoru za svojo poezijo jst pa s tem zagovarjam št. čevljev v moji omari... sicer pa rabš kdaj tut kej lepga oblečt za kkšno posebno priložnost in ti takrt ni treba obrnt cele lj okol da najdš primerne čevle :D ampak sam odpreš omaro :P očitno blair razmišla podobn kt jst :D hehe poglej še po drugi plati: eni zbirajo porabljene znamke k jih nikjer na svetu ne uporabš več... čevlji so bl uporabni se ti ne zdi :D hehe

ja sam res, ženske si kupujemo 'lepše' oz. 'za na lepš' čevle kar tako - v smislu: bom poj iskala obleko za zravn :razz: . Čist tko, ker so lepi in se zaljubš v njih. To štekaš, al pa ne.

Sam me pa vseen zanima, če take čevle nosite na pjačko, v kino...? Jaz sem v 'ta lepših' ene 2x na leto: kaka poroka, fensi večer z mojim...
Let the good times roll!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ 2x na leto? :D Auč.
Jah za vsak dan verjetno lih niso, glede na to da se moram na ful sprehajat do trole pa pol do faksa pa nevemkješevse pa na kosilo pa še une kockice od ceste sred Ljubljane ... Blah.
Take čevlji jaz obujem recimo 1x tedensko, ali pa mogoče še redkeje, kadar je zima. To pa takrat, ko grem kam ven: recimo kino, večerja, tudi kakšen žur (če se ne pleše ful preveč), pa seveda na slavnostne zadeve ala poroka etc.
Sicer pa se pete, če niso ful neke elegantne, nosijo tudi vsak dan: pod pogojem, da ne bom hodila maratonov.

Sem pa tudi jaz ena tistih, ki modo in predvsem čevlje razume kot umetnost in jih kupujem iz podobnih razlogov, kot nekdo kupi sliko znanega umetnika. Pač za gledat in za dušo. :D Pa še obujem jih lahko občasno.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

zanimivo mišljenje. no, jaz čevlje kupujem izključno iz praktičnega razloga. :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

No, jaz si čevlje tud kupujem bol za dušo, ampak ne astronomskih pet. :)
Drugače zdej sm kupla škornje z eno 6,7 cm pete, pa so ful dobri in sm se odločla da si kupim še ene čevlje s peto za pomlad :) Sam ne velike.
Zadnjič spremenil a_pikica_a, dne 29. Jan. 2009 7:14, skupaj popravljeno 1 krat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Zaklenjeno