Orgazem tako in drugače [ZT]
- positive vibration
- Cosmofrik
Odvisno, kaj pomeni brez težav. Je blo kr dosti težav, da smo spoznali, kaj nam paše pa kk je treba delat, da je prav...zdaj pa ni več težav
Saj pravijo, da se brez muje še čevelj ne obuje. Zdaj, da bi tip k***a v žensko vtakno pa bi že vreščala od orgazmov, je nerealno.
Če pa si vzameta čas in se data dol v tistih trenutkih, ko si ga poželiš, ko se ženska dobro pozna in ve, kak more, da ji bo prišlo, pa da ni utrujena al karkol, torej da te sex res prevzame, pa ni nobenih težav. Vsaj jaz jih nimam in večinoma - ja, mi pride. Ni zdaj to un taveliiiiik O, ki sem ga doživela parkrat in je po mojem s penetracijo skoraj nemogoč (razen, če ma tip tolk deformiranega tiča, da je na L ukrivljen
), ampak je glih tak fajni orgazmič za vsak dan 

Saj pravijo, da se brez muje še čevelj ne obuje. Zdaj, da bi tip k***a v žensko vtakno pa bi že vreščala od orgazmov, je nerealno.
Če pa si vzameta čas in se data dol v tistih trenutkih, ko si ga poželiš, ko se ženska dobro pozna in ve, kak more, da ji bo prišlo, pa da ni utrujena al karkol, torej da te sex res prevzame, pa ni nobenih težav. Vsaj jaz jih nimam in večinoma - ja, mi pride. Ni zdaj to un taveliiiiik O, ki sem ga doživela parkrat in je po mojem s penetracijo skoraj nemogoč (razen, če ma tip tolk deformiranega tiča, da je na L ukrivljen

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Electro sLut
- Sramežljivka
- Kraj: everywhere
Jaz orgazen doživim sam pr oralnem, pa še to ne glih po eni minutki ampak se more kr mal potrudit. Med samo penetracijo sm doživela, sam če sm se zraun rajcala po ščegiju...to se verjetn ne šteje ze vaginalni orgazen. Se pa ful ne sekiram zrd tega. Enkrat že verjetn bom, če pa ne pa tut np. Glavno je da užiwam 

Watch me. Work iT. I´m perfecT.
- spelaspela
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Libido. napisal/-a:Jst pa med penetracijo lahko doživim orgazem, če sm zgoraj - komot, če sm spodaj - bolj težko ... Je pa fora, da me pa s prsti al pa oralno ne more zadovoljit ... Kr ne pride mi ... Nikakor.. Na začetku je šlo parkrat, zdej pa kr ne več ..
Js pa vedno ko sem zgoraj, sem tik pred orgazmom, in blazno paše, a orgazma od nikjer!!

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
lool men se je dons ponoč zgodil, da mi je u spanju pršlo. lol počutm se k ena punčka, tko k fantki k majo nočne sanje pa izlive lol..me tok bolijo mišice spodi, ker vem da je blo brez česarkoli, sam spomnm se da sm us anjah fuls tiskala mišice in pol se zbudila ob orgazmu
zakonnn lol nemorm vrjet da mi je samo z iztiskanjem mišic
k tko mi nkol ni, sploh, nism mogla tega dokončat sploh..k mi ni blo..a kr tko, pa prec sm bla k v mlaki spodi
a je možno da se to men samo zdel?? sam sm šur, prou uno wow, nč jasn blo