Lila napisal/-a:---------- Novo vprašanje ----------
Zdravo! Moje življenje gre brez napak: s fantom sva srečno skupaj prb. leto in pol, šola je super, doma je vse OK ... ampak ... men ne pride. Nikoli. Ne pri seksu, ne pri samozadovoljevanju. Na kratko, ne vem kako izgleda orgazem. Zakaj? Zakaj mi na noben način ne pride? Je res vse v glavi? Ker če je, jaz ne vem kaj imam v glavi narobe. No, saj nekak čutim, da se nekaj 'dogaja', ker mi čez čas vse mišice trzajo in vedno bolj paše in to ... ampak po tem pa v sekundi kot, da se skoraj nič ne bi dogajalo in mi vse 'dol pade'. Mislite, da fizično nisem sposobna doživet orgazma, ali bom čakala na 'čudež', da mi glavi nekaj klikne ...
LP
tut jst mam take težave...pojma nimam kaj nej še nardim da bo bolš...
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
probi se drugač zadovoljit kukr samo s prsti..men tut prsti an začetku niso najbol delval za 'te stvari' probi se ob kej drgnt pa da si ti nad to stvarjo jz ti garantiram..da bo to to!!!
sploh si ne rpedstavlam, kako vam more bit..jz bi se počutla preveč NABITO z usm če se ne bi...morš dt to vn..vrjetn tiste k jim ne nimajo potrebe dat to 'vn' ker nevejo filinga kako to je...?? ne predstavlam si
jaz mislim da vseeno obstaja vec vrst orgazma... tako kot je tudi vec vrst srece... je najvecja sreca, je malo manjsa sreca, drugacna sreca, etc... ampak mi je tisti, ki ga dozivim ob direktnem drazenju klitorisa, bolj vsec... nekako je to to... ceprav tudi med samim penetriranjem ni tako slab, ampak vseeno... ocitno bo treba zdruziti obe metodi in to bo sele to... popolno zadovoljstvo v postelji... vsaj kar se tice mene...
trepalnica napisal/-a:jaz mislim da vseeno obstaja vec vrst orgazma... tako kot je tudi vec vrst srece... je najvecja sreca, je malo manjsa sreca, drugacna sreca, etc... ampak mi je tisti, ki ga dozivim ob direktnem drazenju klitorisa, bolj vsec... nekako je to to... ceprav tudi med samim penetriranjem ni tako slab, ampak vseeno... ocitno bo treba zdruziti obe metodi in to bo sele to... popolno zadovoljstvo v postelji... vsaj kar se tice mene...
ja jz bi tud rekla, da obe metodi, alpa ni ga čez oralno prakticiranje, tko, da ne vem.. sicer smo si pa spet različni med sabo tko, da probi več stvari pa boš pogruntala kaj te bo popeljalo do nebes... hm, mene me trojček drgač ful rajca..sam ne da sm u zvezi z nekom in da bi se nama pridružu še kdo, ampak z ljudmi, ki smo si blizu,f***frendi... uspešnost zagotovljena..
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
ah jz ga med samozadovoljevanjem vedno, med seksom pa nikoli, tud če si sama z roko ni nič.... zakaj to?
mogoče zato ker hočm da bi mi takoj pršlo po 1min pa tud ko sem sama rabm najmn 10min, če ne več! in pol mi je bedno tok časa se tm neki s prsti, pa tud mal težko mi je seksat in se še samozadovoljevat s prsti zraven samo če ga doživim sama vedno, pol sem ga sposobna tud ko sem s fantom... eh krneki kakšen predlog?
jz ga tut med sexom težji, ker mam filing prepovnosti, pa tič pa prsti pa sex na sploh, nimam časa še te prste not uklčvt.. pa tut pol če me po sexu s prsti in to, mam ful mn močn orgazm kukr če se/me predn sm ga mela notr..nevem, tko ne čutm tok utripa v vagini, pa tut mn intenzivn se krčjo stene v notranjosti. to zihr zto k jih zmeri čist zmatram haha al kaj bi to blo?
Nadine napisal/-a:ah jz ga med samozadovoljevanjem vedno, med seksom pa nikoli, tud če si sama z roko ni nič.... zakaj to?
mogoče zato ker hočm da bi mi takoj pršlo po 1min pa tud ko sem sama rabm najmn 10min, če ne več! in pol mi je bedno tok časa se tm neki s prsti, pa tud mal težko mi je seksat in se še samozadovoljevat s prsti zraven samo če ga doživim sama vedno, pol sem ga sposobna tud ko sem s fantom... eh krneki kakšen predlog?
Tudi meni ne znese početi vsega hkrati. Se mi zdi, da imam popolnoma drugačen občutek, ko to počnem sama brez penetracije ali pa med samo penetracijo - takrat čutim manj, kot da ne morem uskladiti občutka v nožnici in tistega kar počnem s prsti. Mi je veliko bolje, če me seksom ne vljučujem prstov in preprosto seksava, čeprav na tak način ne dosežem orgazma.
^evo, točno tak! sm misnla, da sm jz edina k ma občutk 'prepovnosti' in potem čutm manj če mi še kej spodi dela s prsti. sam pa useen paše če to dela, ampk useen, tko men ne bo
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
uf, vrjem, jz zmer delam več stvari hkrati. ampk tkrt k se pa čist zdivjam pa sploh nevem gdo sm, kako mi je ime, k padm u ekstazo pa mi prsti ne predstavlajo neki kar bi rabla uklučt
evo jz to isto, ne morm se osredotočit na vse te stvari hkrati, pa mi sede pa use, sam da bi mi pa pršlo pa ne, mogoče če bi zlo dolg to počela bi mi pršlo tud med seksom, sam do tkrt bi njemu že 5x prišlo... (pa mu ne pride lih po 5min drugač!)
Simultani orgazem se je pri nama tudi že zgodil...sicer je pa čist odvisno...enkrat se nama je parkrat zaporedoma to zgodilo..tko da je res fajn ja....
Študentka: ja, no jest sem mela tud že različne vrste orgazmov. Pa sem pogruntala, da je vse odvisno od položajev
Nadine napisal/-a:ah jz ga med samozadovoljevanjem vedno, med seksom pa nikoli, tud če si sama z roko ni nič.... zakaj to?
Tudi meni ne znese početi vsega hkrati. Se mi zdi, da imam popolnoma drugačen občutek, ko to počnem sama brez penetracije ali pa med samo penetracijo - takrat čutim manj, kot da ne morem uskladiti občutka v nožnici in tistega kar počnem s prsti. Mi je veliko bolje, če me seksom ne vljučujem prstov in preprosto seksava, čeprav na tak način ne dosežem orgazma.
super, nič ni narobe z mano imam podobne težave kot vidve... sem že obupala nad dosego orgazma, sedaj se raje sprostim pa uživam tud brez njega...
A se še kateri dogaja da jo pred orgazmom začne kar bolet?
Mene zadnje čase kar malo boli; ok ni zdej neka huda bolečina ampak top, neprijeten občutek nekaj sekund prej.. In potem podzavestno sprostim mišice in potem mi ne pride...
Včasih me to ni zmotilo, zdej pa že nekajkrat... A ma še katera tko?