Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

Ryu napisal/-a:jest mam pa u Massu ene ogledane, sam še kr odlašam z nakupm... pozna kera chiara diamanti? škorni in gležnarji so, brez fršlusa in s tako spiralo na peti ob stran... nikukr mi ne rata slike dobit nikjer :(

pa tak ful mehk material so a ne? jst sm jih tut gledala! ful so mi hudi! pa res so udobni za hodt! a mogoče veš kakšna je cena trenutno?
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

ja, ful mehki pa udobni so, lih zato pa (maš ti kšno slikco mogoč?) :) zadnič k sm gledala so bli iz 50 znižani na 40eur, sam kolkr sm zasledila, nej bi u Massu dal tazadn tedn (se prau zdejle) še dodatn popust na že obstoječ popust... sam ne vem kolk... a kera kej več ve?
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Ryu napisal/-a:ja, ful mehki pa udobni so, lih zato pa (maš ti kšno slikco mogoč?) :) zadnič k sm gledala so bli iz 50 znižani na 40eur, sam kolkr sm zasledila, nej bi u Massu dal tazadn tedn (se prau zdejle) še dodatn popust na že obstoječ popust... sam ne vem kolk... a kera kej več ve?

ja sej zato sm vprašala :D ker 40 mi je blo še mal preveč :oops: mislm da je še za 20% na vso zimsko obutev in to pomen da so najini gležnarji zdej 32 evrov! kaj pravš? :P
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

upam da res :D bom šla jutr pogledat (mam koj čez cesto štacuno), pa povem kuko in kaj so spremenl :)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

sva na vezi! :P
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

Claudia22 napisal/-a:Jaz sem si pa v soboto v Zari kupla cevlje, katerih sliko prilagam. Namrec, ze dolgo so mi bili ful vsec, samo so mi bli malo dragi (60€ pred znizanji). No, pol pa sem jih sla gledat med znizanji in so bili najprej 40€. Sem jih ze mislila kupit, pa sem raje pocakala in upala, da jih bodo se znizali in da bodo seveda se na voljo v moji stevilki. In res, imela sem prav, kajti v soboto sem si jih kupila po ceni 15€! Juhej! :)

Slika

všeč so mi! čeprav bi imela rajši brez te mašnce. sicer pa si opravila res super nakup! :eek: ti kar zavidam
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

gaby_ napisal/-a:
Claudia22 napisal/-a:Jaz sem si pa v soboto v Zari kupla cevlje, katerih sliko prilagam. Namrec, ze dolgo so mi bili ful vsec, samo so mi bli malo dragi (60€ pred znizanji). No, pol pa sem jih sla gledat med znizanji in so bili najprej 40€. Sem jih ze mislila kupit, pa sem raje pocakala in upala, da jih bodo se znizali in da bodo seveda se na voljo v moji stevilki. In res, imela sem prav, kajti v soboto sem si jih kupila po ceni 15€! Juhej! :)

Slika

všeč so mi! čeprav bi imela rajši brez te mašnce. sicer pa si opravila res super nakup! :eek: ti kar zavidam

Hvala! :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

pika911 napisal/-a:
Slika

pika, klko pa si dala za njih pa kje? aja, pa kak so kej za hoditi? ker meni so reees svetovni, samo, sem pa jas totalni anti-talent za pete :?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Claudia22, mene samo zanima, če se ti čevlji ne sezuvajo?

Sicer pa je meni pentljica ful všeč. :wink:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

meni so tudi ful lepi teli od pike911.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Mene pa zanima, če kje v Sloveniji prodajajo čevlje Just Paris.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Hvala za pozitivne komentarje! :)

Drugače pa se mi ne sezuvajo. Zakaj?
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

tole so pa moje pridobitve iz razprodaj :D

peeptoesi
Slika Slika

platforme
Slika Slika

pa balerinke na špičko, al kako bi se temu modelu rekl.. se pardoniram za mal megleno sliko :D
Slika
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

pika911 napisal/-a:sva na vezi! :P

no sm šla prejle pogledat u Mass... gležnarji so: črni 31.99eur, rjavi 23.nekj eur (kao se ena barva več prodaja in je zato razlika...), tisti polškorni in škorni so pa tud 31.99eur :D

jest bom šla vrjetn rjave gležnarje iskt (no, bi že dans, pa nism mela dnarja s sabo :P ...)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Blair napisal/-a:Slika Slika

Sori, samo to ni platform čevelj.
Drugače so mi pa všeč. :wink:
Zaklenjeno