Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
riba_84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a riba_84 »

ja to je pa res, da moški majo raj mlade frajle...in s tem radi pokažejo (pred kolegi) češ kakšni mačoti (frajerji) so. :roll:

pri men je bla ista zgodba....

sem mela "fanta" (preden sem se zapustila in zredila)12 let starejšega. Jaz sicer ne glih 15let, ampak sem jih mela krepko 19. On 31 let. Prav se je vidl, da se neki frajeriši pred kolegi, češ kakšno postavno, mlado frajlo ma oz. jo je ojagal. :roll: Res pa je blo, da je mene čist očarav s svojim "šarmom". jaz sem takrat zelo veliko dobila na svoji samozavesti. Bilo mi je čist nanovo kako je to, ko ti nekdo reče "ljubim te". Končno sem dobila potrditev, da nekomu pripadam, da je vesel ko me vidi, objame. Od doma sem "prinesla" samo svojo nesamozavest, kako sem nesposobna, nikol mi ni noben rekel: hvala, rad te imam, kako se kaj imaš,.... vedno samo kretiziranje.

TA fant mi je pokazal, kako je to, ko te ima nekdo rad.

drgač sma pa srečna oba. On ima zdej že svojo družino, jaz pa novega fanta :biggthumpup: .
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Čakaj, jaz zdaj nečesa ne razumem... Napisala si, da se je afnal pred kolegi, ker si je lahko dobil tako mlado punco, potem pa, da ti je prvi rekel da te ljubi in ti pokazal, kako je ko te ima nekdo rad. A vidva sta še skupaj ali sem kaj narobe razumela?
No, kot sem že nekje napisala... takšne starostne razlike mi niso nič čudnega oz. obsojanja vredno, ko je punca že polnoletna oz. že študentka, tip pa recimo 12 let starejši (kot v zadnjem primeru). Bolno se mi zdi, kot sem že večkrat prej napisala, ker je prihajalo do nejasnosti, ko se mladoletna punca sestaja z nekom, ki je dosti let starejši od nje oz. ko je punca mlajša od 15 let, tip pa precej starejši in gre že za primer pedofilije. To pa se mi zdi nedopustno.
Kar se pa tiče reka, da ljubezen premaga vse... odvisno kako pri kom. Nekaterim to ni le klišejska fraza, ampak dejansko stanje. Obstajajo namreč tudi primeri, ko se zveza izide. Morda celo bolje kot pri paru, kjer sta partnerja istih let. :) Čeprav še sama tega nisem doživela.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Tamala_mrha napisal/-a:No, kot sem že nekje napisala... takšne starostne razlike mi niso nič čudnega oz. obsojanja vredno, ko je punca že polnoletna oz. že študentka, tip pa recimo 12 let starejši (kot v zadnjem primeru).

Ja, ampak to ti jaz pravim. Takšen starostne razlike ti niso nič čudnega, če bi bilo pa obratno... tip študent, punca pa starejša 12 let... To bi bilo pa vse narobe in bi našli takoj izgovore zakaj takšna zveza ne ne morem, temveč celo po vaše ne sme obstajati. Pa ne samo 12 let... Že 3,4 leta punca starejša bi bilo po vaše že ne vem kaj.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Zakaj že?
On je star 21, ona pa 30 in ful lepo shajata...videno na lastne oči.
Od kje ti te bolne ideje, da bi zdaj na tem forumu zgago delali, če bi ženska mela mlajšga tipa?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Takšne pare prav respectam, ravno zato, ker se ne podrejajo družbi v smislu "tip mora biti starejši".

Ja, saj ne posplošujem, vendar večina jih bo odgovorilo, da z mlajšim ne bi bila, kaj šele z 10 let mlajšim.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Jaz pa opažam ravno obraten pojav: da je mlajši moški postal kar nekako statusni simbol zrelih gospa. Porast žigolov...ki se radi vesijo na dame z debeeeelimi denarnicami.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Dobro to je že ekstremen primer, ker ima človek rad denar in ne osebo. Govorimo na splošno.
Uporabniški avatar
riba_84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a riba_84 »

Tamala_mrha napisal/-a:Čakaj, jaz zdaj nečesa ne razumem... Napisala si, da se je afnal pred kolegi, ker si je lahko dobil tako mlado punco, potem pa, da ti je prvi rekel da te ljubi in ti pokazal, kako je ko te ima nekdo rad. A vidva sta še skupaj ali sem kaj narobe razumela?

ja ni mi blo všeč ko se je neki preseraval češ "kako mlado meso ima"

saj ti vrjetno tudi na tvojem fantu ni kaj všeč (glede občasnega obnašanja )

kljub temu, da mi to ni blo všeč sem ga imela RADA in se še danes večkrat spolnem nanga. Kljub temu, da sma srečna: on s svojo družino, jaz pa s svojim fantom potem posledično nisma skupaj sva pa oba srečna!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Sem mislila, da sta še vedno skupaj.
@ NoSex: Če govorim o sebi, potem sem definitivno ena takšnih, ki bi bolj težko bila z mlajšim od sebe, sploh z dosti mlajšim, glede na to, da sem še sama mlada in bi potem takem veljala za prestopnico (beri: pedofilko). Ali pa žensko, ki si ne more ali ne zna najti svojega vrstnika. Dejstvo je, da me mlajši ne privlačijo, kako pa bom o tem razmišljala ko bom starejša (v primeru, da bom samska) pa ne vem povedati že zdaj. :wink: Nekatere ženske se začnejo ozirati za mlajšimi, ko pridejo "v leta" in to se mi ne zdi nič napačnega, sploh če se z mlajšim ujameta. Ne gre se za kazanje s prstom za nekom (govorimo o moškem oz. fantu), ki hodi z dosti starejšo žensko, vendar jaz odkrito povem, da se sama pač ne vidim v takšni zvezi. Če pa je tebi všeč katera starejša pa tudi prav. Nekatere bodo mogoče rekle, mene ne bi nikoli motilo, če bi bil partner dosti mlajši od mene, ampak večina takih bi to rekle samo v tolažbo takšnim primerom. Jaz pač povem kakšno je moje stališče in od njega ne odstopam. :wink: Drugače pa ne poznam dosti fantov, ki bi hodilo s punco, ki je starejša več kot 5 let od svojega partnerja (torej tistih drastičnih primerov ne poznam, verjamem pa, da obstajajo).
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Ja no in kje je tukaj logika? S starejšim za 10 let bi hodila, z mlajšim za 1 leto pa ne. A ni taka logika, ki je seveda značilna samo za kozmo kokoške, en navaden bullshit??
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

NoSex napisal/-a:Ja no in kje je tukaj logika? S starejšim za 10 let bi hodila, z mlajšim za 1 leto pa ne. A ni taka logika, ki je seveda značilna samo za kozmo kokoške, en navaden bullshit??

no dej ti kozmo petelin mal se zamisl kaj pišeš
zakaj povsod iščeš neko logiko... edina logika je ta da smo si drugačni in nekateri bi hodili s starejšimi nekateri pa ne, spet tretjim je vseeno. pa upam si tut rečt da če bi se dva prej ujela preden bi vedla za drug druzga kok sta stara, tut veretn nebi šla samo zarad let narazen.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Niste drugačni samo podrejate se stereotipom, oziroma temu, kar je iz ne vem kakšnega brezveznega razloga družbeno sprejemljivo.

Ja, itak ja. Če bi bil tip 15 let stareši ne bi šla narazen sploh. Če bi bila pa punca mlajša eno leto bi šla pa narazen, ker je punca prezrela zanj. Bravo bravo.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

dej dej, stopi raje malo iz bajte in se zazri v svet
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Ta je bila pa res na mestu.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

4 leta furam razmerje s 3 leta mlajšim tipom in se nihče ne zgraža. Niti čudi.
Imaš, da me vikaš!
Odgovori