Tableti za lase
BaByBlu napisal/-a:a lasje tudi hitreje rastejo?
ja seveda,da obstajajo sredstva tud za to

Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Ryu napisal/-a:merisima napisal/-a:pol sm si kupla Receptov šampon in losijon za hitrejšo rast las in proti izpadanju las(dva v enem)in lasje so supr
uuuuuuu tole bi pa jest rablak mam tko redke lase da adijo pamet... kje se pa dobi to čudo, pa kolk prbližn je?
ma povsod

kolk je...ne vem točn...približn je losjon 2 pa pol,šampon pa malo več.res da je kr drago sam res pomaga lasem.vem iz lastnih izkušenj,ki sm mela tud katastrofo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
u fajn
tnx za info... ker po operacij kolena (z dvojno dozo inekcij za narkozo
kreteni) se mi je ceu sistem podru, poleg zdraustvenih težau (menste ni blo več kt pou leta), katastrofalne kože in glavobolou, so se mi lasje čist razredčl
katastrofa res, pa še zdej ni nč bolš, čeprou je že 3 leta pa mal od tega
aja, kuko pa prbližn zgleda ta stvar?

aja, kuko pa prbližn zgleda ta stvar?
-
- Debatorica
No tako, pa sm si tud jst kupla neki za lase...
Zadnji dve leti sem opazila da so se mi lasje preveč zredčili. Sem poskušala s šamponom Fitoval pa ni bilo kakšne opazne razlike (verjetno tudi zato ne, ker nisem bila vztrajna in uporabljala samo ta šampon). Pa sem zdej vidla v DMju, da imajo ta teden 15%popust na vsa prehranska dopolnila. No in sm si rekla d zdej se bom pa res dala v to (šampon+tablete Fitoval). Pa sm šla v DM in vidla da je 30% popust tud na tablete FidiVal retard; pa tko vprašam prodajalko katere nej vzamm pa mi je rekla da te od FidiVala, ker so dobra znamka pa še da res neki pomagajo. No in sm vzela eno škatlco (za 1mesec)...pa zdej že ceu dan čekiram internet in opažam, da veliko punc/žensk to jemlje in da so ful zadovoljne z rezultati (opazno se zboljšajo lasje že po dveh mesecih jemanja). Tko da zdej (dokler so še znižane) grem še po dve škatlce, da bom imela za 3mesce.
Seveda bom poročala, če res delujejo.
Zadnji dve leti sem opazila da so se mi lasje preveč zredčili. Sem poskušala s šamponom Fitoval pa ni bilo kakšne opazne razlike (verjetno tudi zato ne, ker nisem bila vztrajna in uporabljala samo ta šampon). Pa sem zdej vidla v DMju, da imajo ta teden 15%popust na vsa prehranska dopolnila. No in sm si rekla d zdej se bom pa res dala v to (šampon+tablete Fitoval). Pa sm šla v DM in vidla da je 30% popust tud na tablete FidiVal retard; pa tko vprašam prodajalko katere nej vzamm pa mi je rekla da te od FidiVala, ker so dobra znamka pa še da res neki pomagajo. No in sm vzela eno škatlco (za 1mesec)...pa zdej že ceu dan čekiram internet in opažam, da veliko punc/žensk to jemlje in da so ful zadovoljne z rezultati (opazno se zboljšajo lasje že po dveh mesecih jemanja). Tko da zdej (dokler so še znižane) grem še po dve škatlce, da bom imela za 3mesce.

Seveda bom poročala, če res delujejo.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
- Debatorica