Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ne, ribica. ne mislimo, da ne smeš tukaj pisati. tvoje pisanje je idealno za to temo, gre za to, da sama tema ni postavljena v podforumu, kjer smo je bile vajene.

tako da ti kar nadaljuj tukaj, ker ni letelo nate. :hallo:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

riba_84, jaz sem tudi v času bolezni (menjali so mi kar lepo število zdravil - no, zdaj je že vse v najlepšem vredu, hope so!) shujšala kar nekaj kg, pa že prej nisem bila debela, niti močna, le da sem želela za piko na še kakšen kg dol vzet, pa mi nikoli ni uspelo, v času bolezni pa mi je. Vendar sem se kasneje za isto šš. kg zredila nazaj na staro težo (ki je sicer normalna, pa vseeno). Tako da, na bolezen se ni za zanašat, je pa super, če komu uspe! :) No, zdaj sem zadovoljna s svojo postavo. :wink:
roxygirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a roxygirl »

Ali ima katera predlog kako v približno enem mesecu zgubiti 5 kg?
jst se probam drzat tega, da cimmanj jem vecinoma nizkokalorične jogurte in probam piti samo vodo....
*ROXYGIRL*
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Joj nimam nasveta, ker nisem nikoli hujšala, nikoli imela problemov s težo. Jem pa vse od kraja in kolikor mi paše.
lampa×
Sramežljivka
Sramežljivka

Hujšanje

Neprebrana objava Napisal/-a lampa× »

heii..pozna katera kakšno dobro motivacijo za hujšanje :oops:
jaz se nikakor ne morem spravit k stvari

kakšen nasvet bi prišel zelo prav :roll:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

tole spada v temo hujšanje, ne pa v novo temo... :roll:
lampa×
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lampa× »

ja verjetno res ampak je tema hujšanje tako ZELO obširna...in po pravici povednao vsi iščemo najhitrejše poti
in prav tako mislim da nikogar ne bo v prstih vsekalo če mi pove kakšen nasvet tukaj :roll: :roll:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

tema ma #2 zravn tko da ni tolk obširna... pa neglede na to, se tle ne odpira novih tem, če pa svoje uprašanje loh v kšno že obstoječo postavš... pa pazi, da ti oči ne padejo vn...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ne vem, kje nej vprašam, pa bom kr tle. Kašn kruh naj bi bil najbolj zdrav? Od teh, ki se jih da kupt, mislm, ker vem, da lahko najbol zdravga sam doma spečeš iz kšne take moke. Polnozrnat??? V črnem vem, da je sam barvilo, ubistvu je bel pobarvan kruh :roll:
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

^^ Nekatere hočejo še prav imet, neglede na to, da se jim še pove, kam naj pišejo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Najbolj zdrav naj bi bil, tako kot si že sama omenila, polnozrnat kruh ^^
Pa ja, glede črnega kruha sem že sama slišala in prebrala kar nekaj pripomb. Na ta način, naj bi bila neka barvile, neke zmlete stvari not al karkol pač.. in me je kar minilo.
Sama sicer največkrat jem bel kruh (čeprav vem, da ni ravno najbolj zdrav, ampak ok..), najboljši pa je tisti domačii ^^ njami :razz:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

ah, ponavad samo novi uporabniki....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a dejte no, čil bejbe :D
men se zdi pa nekak uredu, da je to posebna tema...namreč tema o hujšanju je splošna in se notr piše svega.Motivacija je pa čist neki druzga,sicer uvod v hujšanje, ampak se mi zdi da je potrebno mal več treninga za tole...

usekakor je mene zdele zmotiviral en kolega, plus želja po nečem v kar se želim spustiti v roku enga leta in do takrat dosežt zmanjšanje teže na počasen in zanesljiv način (ne neke ločevalne diete in podobno) in mal več kodicije in mišičja v rokah.Kolegove besede in želja po nečem, pa me bodo vodile naprej.....Želim si, iskreno, da uspešno!
Uporabniški avatar
AniMaLisTik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AniMaLisTik »

V ogledalo se poglej.
____AniMaLisTik____
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Meni se zdi pa super, da je na novo odprta tema - motivacija. Tako kot ima veliko skupnega s hujšanjem samim, se tudi razlikuje oziroma je tema bolj široka (pa čeprav samo v stilu hujšanja).

Kako najti motivacijo za hujšanje? Če seveda gre za zdravo hujšanje, mislim, da je največja motivacija samo bolj zdravo življenje - bolj zdravo telo, posledično bolj zdrava psiha (če ne gre za bolezensko hujšanje) in vse koristi, ki jih to prinese s sabo.
Ponavadi (če gre za veliko kg) lepši izgled, kar pa niti približno (naj ne bi) ne pomeni več, kakor pa izboljšano počutje.

Če ti motivatorji niso dovolj, pa se lahko kratkoročno izbere drugačno motivacijo. Na primer kako (premišljeno, ne preveč "hudo") stavo ali pa čisto banalno - poletje in kopalke. :)
Odgovori