anketa o varanju

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ste že varali? na kakšen način?

DA (sex,poljubi)
58
22%
DA (poljubljanje)
79
30%
NE (temu strogo nasprotujem)
126
48%

Skupaj glasov: 263

-Lunna-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -Lunna- »

jaz sem tudi varala...samo čeprav nevem če se to šteje kot varajnje, ker nevem če se tisto kar sva imela s tipom lahko reče zveza.... No blo je v 8.razredu, skupaj sva bila mesec in pol, na sredini "zveze" se en teden nisva nič slišala(dolga zgodba zakaj ne), no in v tistem tednu sem ga "prevarla", vendar samo z poljubom....
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Nisem varala niti nisem bila prevarana in upam, da se to ne bo spremenilo. Dovolj hudo mi je blo to, da je moj fant prevaral svojo bivšo z mano. Sicer sta se razhajala, pa ful je bla nesramna pa vse, sam js sm mela velike probleme, d sm se sprijaznla s tem. Šlo je pa sam za lupčkanje. Seveda sem rekla, da ne bom mela nič z njim, dokler onadva ne razčistita. Pa ji je povedal in sedaj sva midva skupaj.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Sem varala (1 opcija v anketi) in močno upam, da ne bom več. Zaradi lastne vesti. Sicer je bil posredi alkohol, ampak ta je le pospešil zadevo - če ne bi takrat, bi pa kdaj kasneje, ni nikakršen izgovor za vse skupaj. Razogi so tičali povsem drugje, kriva pa sem sama, ker sem, namesto da bi se pogovrila s tipom in mu odkrito dala vedeti, da je najina zveza na zelo majavih tleh, ostala tiho in tlačila vse v sebi, dokler nisem prišla do točke, ko mi je bilo zanj očitno vseeno.

Se mi pa zdi zanimivo, kako ste ene prepričane, da niste bile nikoli prevarane... Tega pa res ne moreš nikoli vedeti. Tudi jaz nisem svojemu bivšemu ne povedala ne kakorkoli nakazala na to. Še danes ne ve in glede na to, da sem ga takoj za tem pustila, tudi ne vidim smisla, zakaj bi mu bila takrat to povedala in ga še bolj strla.
LaDiDa
Sramežljivka
Sramežljivka

Nikoli ne reci nikoli...Ampak res nikoli.

Neprebrana objava Napisal/-a LaDiDa »

ipomea napisal/-a:Nikoli nisem varala in tudi ne bom.
[list=][/list] :rol Naj povem (mislim, da je kind of skrajni čas), da sem se, še sama ne vem kako, znašla v vlogi tretje osebe. Dovolj je bilo le za delček sekunde izklopit možgane, in lajf se mi je obrnl na glavo. Kot bi direktno iz marsa padla v objem moškemu, ki je...hm, še vedno velik del mojega življenja. WTF am I doing sem si mislila? Jaz pa že ne!! Minilo je že pet let, midva sva se vedno skupaj... Vsaj deset-krat sem skušala končat zvezo, in sem tudi jo, vendar ne za dolgo, bolečina pri obeh je bila premočna. Jaz sem tista, ki ga ljubi do onemoglosti, jaz sem tista, ki je naredila "napako", jaz sem tista ki ne zmore biti srečna, ker jo slaba vest ubija...jaz sem tista, ki ne more živeti z dejstvom, da je zapustil svojo ženo, ker si želi biti z menoj. Ni mi jasno, kako lahko on...In vendar, si ne predstavljam življenja brez njega, tako kot si ga on ne brez mene. Nič ne opravičuje dejstva, da sva se zaljubila in počela to kar pač sva. Tega se zavedam, vendar ljudje "odrastejo", mogoče pozneje dojamejo, kaj si resnično želijo v življenju...Jaz vem kaj si želim. Upam lahko le, da je srce močnejše od vsega, kar se mi dogaja v glavi... :roll:
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Jaz nikoli nisem varala pa tudi nikoli ne bi mogla tega narediti. Ko sem z nekom, je ta oseba zame ena in edina. Če bi hotla druge met, bi bla raje samska. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Claudia22 napisal/-a:Jaz nikoli nisem varala pa tudi nikoli ne bi mogla tega narediti. Ko sem z nekom, je ta oseba zame ena in edina. Če bi hotla druge met, bi bla raje samska. :)

Podpis.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Temu blazno nasprotujem. Sploh.

Sem pa ko sem bila se mlajsa (16.) in nisem imela nekih resnih fantov.. No takrat sem bila z enim fantom, hudo me je pa privlacil cisto drugi. In glede na to, da sem se s svojim fantom videla cca 1x na mesec (zveza na daljavo), me je zaneslo in sem se poljubljala s tem drugim.

Potem je zrlo in zrlo in zrlo, pa sva se razsla, ker eh ce pride do te tocke itak ves, da nekaj ni vredu v zvezi.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Yazmeen napisal/-a:Sem varala. Zveza je šla že zlo k koncu, zalubla sm se v druzga in bla z njim, predn sm/sva končala zvezo. Nism pa lih ponosna na to.

Tud pr men je taka zgodba. :(
Vem da sm sama kriva,ker nism razčistla pred seboj,predn sm se lotla novih dogodivščin.
Uporabniški avatar
malincaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malincaaa »

Varala nisem, bila pa sem prevarana. Večkrat.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

Nikoli še nisem prevarala, nobenega svojega fanta na kakršenkoli način, ne poljub, sex, pisanje, karkoli. Ne obtožujem nobenega, ki vara, dokler ne vem situacije, ki stoji za vsem tem, sama pa nebi nikoli.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Najprej sem bila prevarana, nato sem prevarala jaz. Ampak je bila samo pika na i, da je vse skupaj razpadlo. Pa mi ni žal, saj sva s fantom, ki je bil moj "ljubimec" še danes srečna skupaj in nikoli, ampak res nikoli upam, da ne bom več varala.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

nisem še varala, ker nisem takšna oseba, da bi bila z nekom, čeprav bi si želela kogarkoli drugega, vendar hkrati ne morem trdit, da nikoli ne bom (nasploh sem čist alergična na frazo "ne js pa tega nikol ne bom nardil/a"), , ker nikoli ne veš, kakšna bo situacija in kaj se bo dogajalo.

tudi prevarana še nisem bila.

bila pa sem že z nekom, ki je imel punco... ne morem rečt, da sploh nisem vedla, da je zaseden. vedla sem, da je imel punco ampak glede na to, da se je spet obešal po men, sem nekak upala, da je nima več... spraševala nisem, konec koncev sem bila js samska, če pa drugi nimajo razčiščenih stvari, se pa js ne sekiram.
Make music, not war
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

Mju napisal/-a:nisem še varala, ker nisem takšna oseba, /.../

tudi prevarana še nisem bila. /.../

bila pa sem že z nekom, ki je imel punco... ne morem rečt, da sploh nisem vedla, da je zaseden. vedla sem, da je imel punco ampak glede na to, da se je spet obešal po men, sem nekak upala, da je nima več... spraševala nisem, konec koncev sem bila js samska, če pa drugi nimajo razčiščenih stvari, se pa js ne sekiram./.../

Popolnoma na istem...nisem še varala. To pa zato, ker je oče varal mamo in sem takrat postala alergična na to. Kolikor vem, tud prevarana še nisem bla.

SEm pa bila že z zasedenim. Imel je punco, pa ne še dolgo. Se mi pa zdi, da to pač ni moja stvar, če se fant odloči, da bo svojo punco varal. Če jo je z mano, jo je pač z mano. Očitno že ni bo vse tko kt treba.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Nikoli nism prevarala, čeprav sm kdaj razmišljala o tem, sam se mi to ne zdi fer do ljubljene osebe, sploh če se o tem ful pogovarjaš in se zmenš, da tega ne boš delal. Žal pa je ta oseba izdala moje zaupanje in me večkrat prevarala in to ful boli. Tako da tisti, ki varate, fajn pomislite prej :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

*roxy* napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Sem varala. Zveza je šla že zlo k koncu, zalubla sm se v druzga in bla z njim, predn sm/sva končala zvezo. Nism pa lih ponosna na to.

Tud pr men je taka zgodba. :(
Vem da sm sama kriva,ker nism razčistla pred seboj,predn sm se lotla novih dogodivščin.

Tudi pri meni je blo takole. Prakticno kaksen dan preden sem pustila tipa sem imela nekaj z mojim sedanjim. Nisva seksala, pac ostalo.
Res nisem ponosna na to, mi je zal da sem to naredila. Sem imela sicer ze dosti prej priloznost, pa sem se do tistega dneva upirala. Ampak potem, ko sem videla, kako noro vsec mi je bil, sem takoj pustila tedanjega. Kaj cmo ... zdej je kar je.
Prevarana pa, kolikor vem, se nisem bila ... in kljub temu kar sem strorila upam, da mi tega ne bo treba izkusit.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Odgovori