Moja zadnja močnamočna fantazija in želja je, da bi na klopcah v Kp tam pri Mokri mački, kjer so tiste lesene nizke klopce. Mmmmmm... Mogoče pa enkrat rata...
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
p!ka napisal/-a:Moja zadnja močnamočna fantazija in želja je, da bi na klopcah v Kp tam pri Mokri mački, kjer so tiste lesene nizke klopce. Mmmmmm... Mogoče pa enkrat rata...
haha ... zakaj pa lih tam? pod novimi marsovskimi lučmi?
Ubistvu ne vem. Tko me privlačijo tiste klopce (mogoče zarad oblike ), da si se kr gor dala pa Mojga poteglna nase, da ma da dol. PS: Tiste lučke sploh ne zgledajo slabo.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
p!ka napisal/-a:Ubistvu ne vem. Tko me privlačijo tiste klopce (mogoče zarad oblike ), da si se kr gor dala pa Mojga poteglna nase, da ma da dol. PS: Tiste lučke sploh ne zgledajo slabo.
p!ka napisal/-a:Ubistvu ne vem. Tko me privlačijo tiste klopce (mogoče zarad oblike ), da si se kr gor dala pa Mojga poteglna nase, da ma da dol. PS: Tiste lučke sploh ne zgledajo slabo.
Ja, čudovite so. Pika na i čudoviti podobi okusno urejene okolice. Da, da. Mhm.
Je pa klopca jako rajciš plac. Se spomnim še na začetku s sedanjim sva bla lih v Portorožu, ob obali kjer se je pol Playa odprla.... danilo se je, nikjer ni blo nikogar pa sva pohitela na eni klopci.
Jebemti, ga bo treba spet kam zvlečt.
mesta kjer sem vse sexala so: bazen v hotelih morje..., na senu..., v sečoveljskih solinah, v avtu, na plaži v Strunjanu pod klifom...=dobri stari časi....
Zdej pa je samo še postelja aktualna...bo treba it spet malo v akcijo....
-Lunna- napisal/-a:mesta kjer sem vse sexala so: bazen v hotelih morje..., na senu..., v sečoveljskih solinah, v avtu, na plaži v Strunjanu pod klifom...=dobri stari časi.... Zdej pa je samo še postelja aktualna...bo treba it spet malo v akcijo....
ja sprehajala sva se po solinah.....in ker je bilo že malo bolj pozno in se je začelo mračit.....sva našla eno mestece....kjer sva pač.....Ko se sprehajaš po solinah in je bolj temno je povno mest kjer lahko izvajaš poskuse....
še posebaj ko je poletje in ko je ponoči polna luna, ko se svetloba lune odseva v vodi.....
Na klopci ob reki (ful romantično ), zuni na havbi, v gozdičku..spet reka zraven, v avtu so bli hudii orgazmiii V bistvu sva z bivšim velik sprobala, sedanji je pa bolj sramežljiv in raje doma...mene pa daje nostalgija..sploh ko se bo začelo bližati poletje..sam zdej smo se itak preselili v divjino tko da si ga bom prvoščla..letos al nikol
jaz sem pa v gozdu, cateskih toplicah v bazenu, v morju, v sotoru zraven polno sotorov in so naju slisal , zraven avta zunaj, na njivi oz travnik neki na pou pa v avtu no tud tam je okol avto prsel:D tk da se je blo treba ulezt malo nizje hehe
Meni se zdi super na javnih mestih Veliko več adrenalina, pa še paše sprememba, da se ne dogaja vedno vse le na postelji morje je super, bazen, pa narava, travniki.. samo še javni wc morava sprobati z lubijem
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3