Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

^ jaz pa mislim, da je to gril Ranca, ker se ne spomnim, da bi na Lentu bila še kakšna druga srbska restavracija. Je pa direkt pod kitajsko.

Jaz v Mariboru najrajši grem v Ancoro, Samsaro, Zlata srna (ker obožujem kitajsko hrano mmmmmmm), Rico Torres, Tacos itd.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Hmm, no pol vrjetno res je. Sam ful mi ne zveni. :D

Če stojiš s hrbtom proti Dravi in gledaš gostilno, ima vhod tak iz leve. In ima narjen kot nek vetrolov. Pa notr po stenah majo slike Tito-ta in tko. To mi je prva asociacija. :rofl:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a katjuska20 »

Jaz bi rekla, da je restavracija, ki jo ima v mislih renatka_ Gala žar. Imajo res dobro hrano in sem večkrat tam:)
Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

V mariboru je fajn restavracija Rožmarin.Je pa res, da je to bolj fensi restavracija, pa draga, bolj za tako, če hočeš dragega malo razvajat in imaš nekaj viška financ za to.
Uporabniški avatar
M|nChy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a M|nChy »

ima kdo kakšne predolge za v Mariboru?
me malo zanima že za valentinovo :D
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Za usako mesto, ker preživim dost časa mam že izbrane najljubše restauracije.
Izola: Ribič, kjer majo res izredno dobro hrano.
Koper: Storia, ker jem vedno fuže z gamberi in jih dobesedno obožujem. Ko sm oz. sva z Mojim malo bolj pr kešu greva jest v Skiperja in tam tud vedno jem fuže z jurčki in gamberi oz. kozicami. V Kopru bilo kje jem samo fuže z gamberi v takšni in drugačni verziji.
Portorož: Siper, bilo kej morskega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Ka omeni nekdo, da mogoče jeste mucke se vse zgražate, ko se pa dušite ob svinjskem zrezku pa nimate pomislekov (al pa ob perutnini)- kdo lahko določa, da bomo jedli živali ka nam niso lušne, tiste luškane pa ne smemo...

Aja, da ne bom OT, najboljša hrana mi je v restavraciji Cavallino (skori na koncu Trubarjeve)- njoki z tartufi in gamberi.. mmmmmmm
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

p!ka napisal/-a:Za usako mesto, ker preživim dost časa mam že izbrane najljubše restauracije.
Izola: Ribič, kjer majo res izredno dobro hrano.
.

Meni pa v Ribiču ni blo preveč všeč in še drago je full. 15€ rižota s škampi..meni se zdi dosti preveč. Drugače pa mi je najboljša ribja restavracija Ribja kantina v Luciji. Tam imajo res odlično hrano in ni tako drago. Poleg tega pa mi je na obali všeč še Primavera in Rustika, samo tukaj imajo bolj pizze.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Na Ptuju mi je najboljše v kitajski in Pomaranči, mmmm. Kar lačna sem postala :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ne maram kej preveč se zuni futrat, grem bl na željo drugih.

In takrat so to največkrat mehiška u knaflju, mehiška u Portorožu, svoje cajte smo dost jedl u Skarabeju pred bajto u Piranu, super mi je pa tut Gušt u Izoli.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Nohea
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Nohea »

M|nChy napisal/-a:ima kdo kakšne predolge za v Mariboru?
me malo zanima že za valentinovo :D

Fajna je Novi svet..majo dobre stvari, samo ne ravno najbolj poceni :D al pa Rotovžka klet...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Meni je kitajska zakon.res da sm bla zaenkrat sam trikrat tam...kul mi je ambient,hrana,postrežba,osebje je ful prijazno...pa tud zat,ker vem,da to kuhajo striktno kitajci.
ko sm bla tam prvič smo s kolegico vžgale po pečenem vegetarijanskem rižu in sojinimi kalčki v solati...mljack...ko smo to pojedle pa smo še navalile na ocvrt sladoled...najela se da dihat nism mogla...pol pa smo še zastonj vsaka doble 0,3 slivovega vina...pogreje :)
drugič...rakov čips in menihova pojedina...njamski...pa še probala tist ličijev sok...spet slivovo vino za konc in vročina v ušesih :)
zdaj v soboto pa je seka počastla mene mojga in svojga...
so bli pa smehi.moj je bil prvič v kitajski retavraciji...naročimo pijačo...s seko probamo kitajsko pivo in mam res filing da je iz soje...
mi dve že znamo kaj jest,tipi ne in si lepo za predjed naročimo rakov čips,onadva pa kislo pekočo juho...ki so jo pa s težko muko pojeli...pol jaz še svojem rečem naj se ne zajebava s pekočim oljem..sam kdo bo mene poslušal...pol pa je lahk menjal barve an faci...lols..in ob plačanju računa dobimo slivovo vino...in tipi mislijo da je to sake in jih nikakor prekrstit(a pojma nimajo,kot ga tud jaz prvič nism mela)...in hočejo za šank na še en sake...pa si vsi naročimo sake...da so si dokazali pol sami sebi,da smo mele prav...jao so me uni pol še 2 sakeji pogreli in sm pol z njimi nehala...moj se pa ga je tak narukal tega da je res lahk srečn da mam izpit,da sm lahk furala,ki drgač ne vem...bi kr v kitajski morali prespat...zgleda da se mu je fejn vidlo,ker je na dnu kozarčka mel sliko na nago kitajsko al neki takega :lol: .in pol fora...ful so mu bli všeč koledarji v restavraciji...je vprašal kelnarco in je res za vsakega prnesla koledar.

Hm ta kitajska...joj ko ti porcija deluje ful majhna in se sprašuješ ko si lačen,če ti bo to dost,ko pa začneš jest pa če ti bo sploh uspelo...

mam pa željo it še v indijsko,mehiško in japonsko restavracijo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Nm: kitajska v centru (če bi se spomlna ime...)

Lj: Cantina mexicana (solata s piščancem :hearts:)
Joe Penas
argentinska v BTC (sam je čist predraga)
Mirje

moram pa še probat Tajsko samopostrežno v City Parku- a je katera že bla?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*mala* napisal/-a:Nm: kitajska v centru (če bi se spomlna ime...)

Nanking? Mi gremo zmer tja :D .

Drgač pa na ocvrte kalamare grem vedno k RCU v Lukovico, tm so res najnajnajboljši.
Kitajska: poleg te v Novem Mestu Nanking; tudi una v Kamniku na Duplicu- ampak se ne spomnim imena.

Drugač ostalih priljubljenih lokacij pa nimam; ponavadi gremo vedno drugam :) .
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Lj - Foculus

Primorska - Jakob, Mamamia, Mahnič, Skala, Žogica
(s)mej se
Odgovori