Maja grem pa še za 4 dni v London.
Ja, bo treba počasi začet delat in šparat.

amm...zakaj pa nekak ne združta tko da gresta na en cenejši potovanje,pa kljub temu kupita omaro? smile
Sweet Princess napisal/-a:amm...zakaj pa nekak ne združta tko da gresta na en cenejši potovanje,pa kljub temu kupita omaro? smile
Zato ker 'poceni' počitnce niso zame... (no, usaj ne več...) Sem raj doma pa šparam kot pa da švicam u enmu privat apartmeju na Hrvaškem...Mejčkn sm se razvadla odkar sem spoznala all inclusuve od blizuSicer pa mi ne bo hudega, tut če morja ne bom vidla letos...ker bom tist dnar ki bi šou za počitnice (pa tut če 400 eur) raj zapraula u Ikei - vsete kolk robe se dobi u Ikei za 400 eur?
![]()
Stanovanjce ima letos absolutno prednost pred u sem ostalim!
ŽuŽa napisal/-a:lorelaj napisal/-a:Mi gremo pa letos s kombijem po Skandinaviji (Danska, Finska, Norveška, Švedska), potem pa po poti Estonija, Latvija, Litva, Poljska,Češka nazaj domov. Bomo pa potovali dobrih pet tednov.
Kok pa to kej pride cenovno? Pa kako se kej organizirate? Jst si sploh ne predstavljam.
ŽuŽa napisal/-a:^^Ful dobr. Mi bi se pomoje dost težko zmenil, oziroma sploh ne vem če bi se komu dal it.
*mala* napisal/-a:^^ Sej vem da ne sprašuješ po mnenjih sam vseen. Mene je Korzika popolnoma očarala. Precej bolj kot Španija. Na Siciliji pa še nisem bila.
Js nameravam jit naslednje letom mal taborit na Korziko- kampi so cenejši kot na kakšni Hrvaški, edino trajekt je okol 150 evrov (na blef govorim). Se pa res ne splača jit z avtodomom, saj je trajekt čist predrag (mi smo dal 700 evrov).