Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Bedarije.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

2face... nekateri me res presenečate z umsko bounimi posti :eek: :lol:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

Maped100 napisal/-a:2face... nekateri me res presenečate z umsko bounimi posti :eek: :lol:

zmenta se za pijačko in si ponudita ramo...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

stevens napisal/-a:tvoje rame so verjetno že čist znucane,medtem ko je lulek ko novi..

ob tem stavku (pa še par drugih) sem se pa zdaj nasmejala do solz :D od kje jih jemljete :lol:

drugač pa jaz res ne razumem kako enim stvari niso jasne.. ampak vidim, da je vedno več takih tipov, ki jim pa res NIČ ni jasno.

poglej.. saj prav, da zagovarjaš svoje teorije osvajanja, ampak kot si že na svoji koži izkusil, se ne obnesejo ravno najbolje.
kaj, ko ob naslednjem takšnem depresivnem pogovoru nebi samo poslušal, prikimaval in govoril, kako bi ti bil takooo drugačen.. ampak bejbo dejansko prijel za roko in šel z njo počet kaj res norega, zanimivega.. nekaj ob čem bi pozabila na svoje probleme in dejansko VIDELA (ne samo slišala) kako se lahko ma stabo ful fajn?

drugač pa se strinjam z nekom, ki je napisal, da v bistvu te punce na nek način izkoriščaš. kr v resnici te sploh ne zanimajo neki problemi..hočeš si zagotovit samo vstopnico do njih. mogoče pa to punce čutijo in te zato ne jebejo?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Trenutno laufa 11. stran, pa četud se jih našopa še trikrat tok, dejstvo bo ostalo - s tabo oz na teb neki ne štima.
Kr če te niti ena od teh bejb u teb ne vid več kt prjatla, pol ni svet (se prau ženske) tist, s kerim je neki narobe, ampak je problem (predusm) u teb.

Jst zase lahko trdim, da rabm oboje u enem; nekoga, kermu lahko potožm, se mu izpovem in zjočem u naročju in nekoga, k mi bo tok zlo seksi, da si bom od njega zaželela tut druge vrste tolažbo ... Tak mora bit moj partner.

In če bejbe u teb najdejo prvo, ne pa tut drucga, hja, jebiga, še zmer greš loh za psihoterapeuta študirat :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Ma sploh ni res. jaz sočustvujem z njimi in jim to pokažem in njim to zelooo pomaga itd. itd. in mi pokažejo čustva, da njim to pomaga... Sploh pa to ni nobena metoda osvajanja iz učebika (beri iz revije kosmopolitan, revije smrklja in podobna jajca, kjer piše "10 nasvetov kako osvojiti punco" in idioti to še uporabljajo."
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Tole sem nekje našel.

Poleg tega na take bad guyje padajo samo ženske, ki imajo IQ tako visok, kot je cifra za Bondom. Še nekaj skupnega.
Ko pa jih taki tipi sami po par strastnih nočeh dokončno odpikajo, pa neumne babe jočejo vsem drugim, kako s(m)o vsi moški prasci, da hočemo od žensk samo seks, da so same želele imeti le enega dobrega, prijaznega, vljudnega, kavalirskega tipa, in zakaj takih ni nikjer za dobit....
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

Mr.Ož napisal/-a:Ma sploh ni res. jaz sočustvujem z njimi in jim to pokažem in njim to zelooo pomaga itd. itd. in mi pokažejo čustva, da njim to pomaga... Sploh pa to ni nobena metoda osvajanja iz učebika (beri iz revije kosmopolitan, revije smrklja in podobna jajca, kjer piše "10 nasvetov kako osvojiti punco" in idioti to še uporabljajo."
Pomaga njim, torej tvojim prijateljicam, nič pa ne pripomore k osvajanju. Morda pa bi bili nasveti iz revij učinkoviti. Poskusi, dokler ne probaš, ne veš.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Sam a ti vedno najdeš neke ženske, ki iz takih in drugačnih razlogov rabjo tvoje sočutje? Mogoč bi mogu začet iskat med takimi, ki niso čist zabedirane in zatravmirane.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

No, moj nasvet: ne se preveč trudit jim pomagat, bodi normalen do njih. Ne bit preveč prijazen v smislu: "meni lahko vse poveš, kakšne probleme imaš s fantom, z bivšim..."
Tega fantje ne počnejo, ampak speljejo pogovor na kaj drugega, bolj zanimivega. Ne se preveč ubadat z njihovimi problemi. Ker lahko hitro izpadeš kot "samo prijatelj". Tega pa nočeš, ne?

Saj bo šlo, le vsemu temu ne posvečaj vsega svojega časa. Ker potem lahko hitro rataš obupan in depresiven.

Živi in enkrat bo tudi zate prišla fajn ženska. :)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

Mr.Ož napisal/-a:Ma sploh ni res. jaz sočustvujem z njimi in jim to pokažem in njim to zelooo pomaga itd. itd. in mi pokažejo čustva, da njim to pomaga... Sploh pa to ni nobena metoda osvajanja iz učebika (beri iz revije kosmopolitan, revije smrklja in podobna jajca, kjer piše "10 nasvetov kako osvojiti punco" in idioti to še uporabljajo."

za tebe bi bili celo koristni nasveti iz cicibana saj slabše ne more bit..
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Mr.Ož napisal/-a:Ma sploh ni res. jaz sočustvujem z njimi in jim to pokažem in njim to zelooo pomaga itd. itd. in mi pokažejo čustva, da njim to pomaga...

ja itak, da jim pomaga..ampak kdo pa pravi, da se bodo zaradi tega zanimale zate?? to sta dve čist ločeni sferi.. pol se bi lahko zaljubile v vsakega socialnega delavca.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Joj, no pa saj ni to jokanje vse. Saj pravim, da se ujamem z njimi gor, dol v vseh ozirih. Preveč ste se obesili na to jokanje, ko ni vse. Je pač del tega.
Zadnjič spremenil Mr.Ož, dne 26. Jan. 2009 0:10, skupaj popravljeno 1 krat.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

lahko noč vsem,tudi tebi casanova...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

ja ampak ti ne razumeš, da tudi večstransko ujemanje, ponudba rame za zjokat in niti "popoln" fizičen izgled ni najbolj pomemben pri vsem tem. pomembno je tisto nekaj..tisti droben atom nečesa, ki ga pač ob nekom začutiš ali pa tudi ne! temu se reče kemija..
in kemije ne moreš načrtno ustvarit.. ne moreš vplivat na njo. jaz sem metuljčke v trebuhu začutila že tudi ob mladeniču (za moje pojme) precej podpovprečne zunajosti, ki sploh ni kazal nekega zanimanja za moje probleme.. in to samo zaradi tistega, kar pri tebi in tvojih "prijateljicah" očitno manjka..
in spet smo na isti točki. očitno še nisi spoznal takšne bejbe, ki bi dopolnila tvojo polovico kemijske enačbe.
Odgovori