Ne razumem, kaj bi punce rade.
Mr.Ož napisal/-a:Mju napisal/-a:NENENENE, ož, vidiš, v tem je fora! niso žalostne, ker jim ni ponudil rame, get it????
I get it. Ampak saj pravim. Če od svojega deda punca ne pričakuje, da ji bo ponudi ramo, potem to ni prava ljubezen. Zato pa so bile tote babe razočarane.
ma lol ti to kr neki tle. obračaš besede, tko kot ti paše, da čist bogi izpadeš

se mi pa zdi ironično, da o tem, kaj je prava ljubezen, razpravlja nekdo, ki odpre temo, v kateri posredno jasno pove, da mu ne uspe dobit punce

Make music, not war
stevens napisal/-a:kataya napisal/-a:Kot kaže je to premalo.Mr.Ož napisal/-a:Ja imava podobna mišljenja.
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHA,ZMAGOVALKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Če bi bilo pra obratno. Da podobnih mišljenj ne bi imela in bi jo privlačil, ker bi bil nek mačo, to bi bilo pa dovolj.
kataya napisal/-a:Se mi zdi da zato, ker ima vsak posameznik svoje predstave o pravi ljubezni.Mju napisal/-a:se mi pa zdi ironično, da o tem, kaj je prava ljubezen, razpravlja nekdo, ki odpre temo, v kateri posredno jasno pove, da mu ne uspe dobit punce
mogoče pa nas ne zanimajo izkoriščanja fukotožno zmedenih drajs? Če smo tko zelo grobi...