Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mr.Ož napisal/-a:Potem prijateljstvo in ljubezen nimata nič skupnega?

Ja, itak da imata. Ampak za začetek zveze je pa vseeno pomembno še kaj drugega, ne samo to, da te človek posluša in razume. Mora bit ena iskrica ane, da človek s stopnje, kjer želi z nekom skupaj kavo pit in se pogovarjat, preskoči na nivo tega, da si ga želi poljubit, prijet za roko, strgat z njega cunje...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

Mr.Ož napisal/-a:Potem prijateljstvo in ljubezen nimata nič skupnega?

ah dej... iz enga extrema u druzga?? ja itak, da je tle velik skupnga, razlika je v pristopu do dekleta... če boš zmer samo poslušou, jo tolažu in nevemkajše, bo itak u teb vidla samo prjatla, ne pa potencjalnga fanta, ker ta bi jo osvoju, ne pa samo tm sedu in poslušou... ma pa kdaj nared kej namest da čakaš, da se bo kera sponla da si dobr še za kej druzga kt sam poslušat in bit tih...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

ojooooj...

Mr.Ož napisal/-a:jullia_... ja ka te iščeš pri dedu??

em, vse ostalo I guess?

omg mnda ne misliš, da če ženskam nudiš psihično oporo, se do ušes zaljubijo vate? kot je že nekdo pred mano reku - za to imamo prijateljice, ki so dejansko sposobne razumet in pomagat, po žensko. pri fantih pa, vsaj js, iščemo in cenimo druge stvari.

da se na nivo debat o 20cm in denarju sploh ne spustim, gospod ož...

in ne, ne padam na "barabe", všeč mi je, če je tip prijazen, mora se znat obnašat, da me ni sram, če sem z njem v družbi in da se ne tresem, kakšno bedarijo bo izjavil, mora bit sposoben enega normalnega pogovora z mano in me potolažit, če od nejga to želim. ampak to NISO stvari, v katere se punca zaljubi, to vse pride potem, kasneje.

če ne bi bil ti tok zafrustriran in nesamozavesten, kar se kaže v vsakemu od tvojih pristopov, bi ti bilo v življenju lažje...
Make music, not war
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Saj nisem rekel, da je samo tako, da jo poslušam in sem tiho, daleč od tega.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Kaj pa še?
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

jah on še nasvet pove in ji ponudi ramo, točno to, kar vsaka punce išče od fanta po njegovem mnenjeu?
Make music, not war
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja saj pravim. Prijatelja imajo za se spucat, tipa pa za vse ostale stvari. Očitno je nekaj takega.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Re: V čem je point?

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

Mr.Ož napisal/-a:Lep pozdravo, ponovno!

Tokrat se bom pa res potrudil pisat pravilno slovensko.

Jaz pravzaprav res ne razumem več ni pravzaprav. Glede punc. Imam pač kontakte s puncami. Veliko mi jih reče ko sem jaz fajn, kako je fajn, ko z mano padejo v pogovor. Z njimi imam v veliko pogledih podobna mišljenja, se razumeva, vse ok. Amapk nečesa ne razumem. Vse mi pravijo take stvari "Takih fantov, kot si je pa res malo." "Marsikatera bi se te želela." In podobno. Vendar, ko pa je se gre za to, da bi bila s punca kaj več kot priajtelja se pa vedno nekaj najde, da nisva. Ali reče "Moram še sama pri sebi kaj razčistit." "Zdaj res mi ni do deda." In take varijante. No tega ne razumem. Po eni strani poslušam od njih kako so imele dede, kjer je šlo samo za zaljubljenost in da potem ni bilo to to, kako so jo razočarali in podobno. In ne razumem. Po eni strani jokajo kakšni so drugi dedi in podobno, po drugi strani pa ko vidijo nekoga, ki je drugačen in ko imam podobna mišljenja kot on, tega pa zavrnejo, torej mene. Nekdo, pri katerem je šlo pa samo za metulčke in jo je potem razočaral-po tem pa imajo še vedno lepe spomine. Upam, da razumete.

Primer. Sem imel nekaj z eno punco, ki jo je prejšnji tip razočaral. Potem z mano ni hotela biti, ker "Sem še premlada za to." "Ni mi do tipa zdaj." In nekaj tednov po tem ga je imela. In pazite to. Spet jo je razočaral, oziroma je rekla kakšen idiot, da je. Na drugi strani sem pa še veno jaz s katerim ima stike, se normalno pogovarja in tako naprej, ampak jasno, da več kot prijateljica z mano noče biti.

Tako, da res ne razumem kaj bi punce rade. Oziroma v čem je moj problem. Ne gre mi v glavo, da se s toliko puncami zastopil, ampak vse so hotele biti z mano samo priajteljice, po drugi strani pa so taiste punce imele dede, s katerimi je šlo samo za metulčke, ampak so hotele biti z njim vseeno nekaj vem.

Preprosto ne razumem. Morda so pa res vse tako primitivne, da mislijo, da to, da imaš z nekom enotno menje, da je to prijateljstvo, če imaš pa metulčke pa si več kot prijajtelj in da tukaj enotno mnenje sploh ni pomembno.

Ne sekiraj se,... jst mam tono takih, k smo sam frendi in jim full pomenim in me majo full rade in si full pomagamo in mi full pašejo in jim full pašem in gremo ven... ampak hodmo ne, fukamo ne...

Prišla pa bo, ta prava, ki jo hočeš, ki te hoče, ne čakaj je, ker je neboš dočakal... če razumeš :)

Pride pa... Ko bo čas za to... očitno si se mal drgač naštimal.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

ej pa vedva sta glih za skupi! pa a vama stevensova ideja res ni všeč? :D
Make music, not war
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Mr. Ož...iz takih punc, ki jih opisuješ...da hodijo k tipom, ki jih vedno znova razočarajo, pa vendar nočejo od njega...ker se jim zdi to kao ljubezen , je pa navadno slepomišenje...se razvijejo ženske, ki jih možje tepejo, varajo itd. In, normalno so potem vse desci krivi, ne one...ki so v prvi vrsti vedele kakšen je, pa so ''upale'', da se bo spremenil. Spremenit ne moreš nobedenega drugega, razen sebe. Tako da, jaz si na tvojem mestu za njih ne bi posebno belila glave, ker pač ne želijo biti v enakovrednem odnosu. Če jim to ugaja, naj to počnejo, bodi vesel da take bejbe nimaš ob sebi. Ker tudi niso prav nič čustveno dozorele.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Mju napisal/-a:jah on še nasvet pove in ji ponudi ramo, točno to, kar vsaka punce išče od fanta po njegovem mnenjeu?

Da, nekaj takega po mojem mnenju je tako... njen tip ji tega ni nudil, zato pa so zdaj žalostne. Ampak zakaj potem k njim rinejo?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

NENENENE, ož, vidiš, v tem je fora! niso žalostne, ker jim ni ponudil rame, get it????
Make music, not war
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

Mr.Ož napisal/-a:
Mju napisal/-a:jah on še nasvet pove in ji ponudi ramo, točno to, kar vsaka punce išče od fanta po njegovem mnenjeu?

Da, nekaj takega po mojem mnenju je tako... njen tip ji tega ni nudil, zato pa so zdaj žalostne. Ampak zakaj potem k njim rinejo?

zato,ker se obnašajo popolnoma drugače kot ti in so moški kot se spodobi..ne smili se samemu sebi,raje s epoglej v ogledalo in si reči:od danes naprej več ne bom burek...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Atena13 napisal/-a:Mr. Ož...iz takih punc, ki jih opisuješ...da hodijo k tipom, ki jih vedno znova razočarajo, pa vendar nočejo od njega...ker se jim zdi to kao ljubezen , je pa navadno slepomišenje...se razvijejo ženske, ki jih možje tepejo, varajo itd. In, normalno so potem vse desci krivi, ne one...ki so v prvi vrsti vedele kakšen je, pa so ''upale'', da se bo spremenil. Spremenit ne moreš nobedenega drugega, razen sebe. Tako da, jaz si na tvojem mestu za njih ne bi posebno belila glave, ker pač ne želijo biti v enakovrednem odnosu. Če jim to ugaja, naj to počnejo, bodi vesel da take bejbe nimaš ob sebi. Ker tudi niso prav nič čustveno dozorele.

Ja. Se strinjam.

Ampak nekaj pa je. Če pravite, da tipi niso zato, da svojim puncam nudijo ramo in te zadeve... Potem ne veste kaj je ljubezen. Brez tega ni pravega "partnerstva".
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

stevens napisal/-a:zato,ker se obnašajo popolnoma drugače kot ti in so moški kot se spodobi..ne smili se samemu sebi,raje s epoglej v ogledalo in si reči:od danes naprej več ne bom burek...

:respekt:
Make music, not war
Odgovori