ah to si sam reku zato, da bi jo dubu (da bi potrpel brez sexa)
mislm da je bolš da se nehaš kle spraševat ker mislm da so ti use punce na forumu jasno povedale da jim pač nisi bil všeč, kar pa ne pomen da keri fajn punci ne boš, sm prepričana da se o kera našla tud zate.
sam pejt mal vn, spoznavaj nove ljudi, bod prijazen, predvsem pa samozavesten aja pa ne se trudt postat njen prijatelj ker to pomojem vodi sam v to kjer si bil zdej
Se strinjam msn. Meni se zdi prijateljstvo najpomembnejši del zveze, ampak večini je tista "slepa privlačnost" bolj pomembna, kot prijateljstvo v zvezi.
Nedosegljive punce. Pa ne vem, čisto različno. Saj pravim meni je komunikacija najbolj pomembna in naletim pač na tiste s katero imava podobne poglede. Vendar njej je bolj pomembno verjetno tista privlačnost, ki tak al tak mine.
Ja meni se res zdi, da imaš ti čisto napačen pristop do žensk. S taktiko "povej mi vse o svojem bivšem, lahko se mi zjokaš na rami" tudi pri meni ne bi prav deleč prišel, pa sem daleč od tega, da bi pri tipu iskala samo 20 cm in ful denarja
Ja lej js mam svojga fanta zato, ker mi karakterno ustreza in mi je fizično privlačen. Tko je jebat ga...
seveda k ti rečejo: "tista k te bo mela bo res loh happy k takih tipou k si ti ni velik..." to resn misljo, ampak to ciljajo na tisto k te bo res hotla met, k ji boš pač všeč iz vseh strani, ne pa zato k bi ti njih prvlaču.
Js pravm da če je en dobr do mene pa se dobr razumem z nekom, sam me pač ne privlač, je pač lahko moj dobr kolega k mu zaupam, ne more mi bit pa tip, če mi ni privlačn. Je** ga tko je.
kiny napisal/-a:Ja lej js mam svojga fanta zato, ker mi karakterno ustreza in mi je fizično privlačen. Tko je jebat ga... seveda k ti rečejo: "tista k te bo mela bo res loh happy k takih tipou k si ti ni velik..." to resn misljo, ampak to ciljajo na tisto k te bo res hotla met, k ji boš pač všeč iz vseh strani, ne pa zato k bi ti njih prvlaču. Js pravm da če je en dobr do mene pa se dobr razumem z nekom, sam me pač ne privlač, je pač lahko moj dobr kolega k mu zaupam, ne more mi bit pa tip, če mi ni privlačn. Je** ga tko je.
Ja, samo daj mi povej kaj je zate ta privlačnost. Torej je edina razlika med prijateljstvom in ljubeznijo to, da je pri ljubezni poleg vsega še fizična privlačnost. Se pravi, da če bi jaz imel 15 cm več in tiste lepe trebušne mišice bi me ljubile, ker tega nimam me pa ne. Kaj je potem ljubezen pravzaprav? Je ljubezen in fizična privlačnosti po tej logiki isto?
ups zmotila sm se tm k sm napisala k bi ti njih prvlaču sm hotla napisat da pač ne bojo s tabo samo zato k si ti do njih ful dobr pa prijazn pa krasn sogovornik.
Ne, nism napisala kakšen more tip bit pa kolk cm more bit velik ampak da ti pač more bit všeč, privlačen. Sj kdo pa je reku da samo to pr tipu gledamo? Sm napisala da nam pač more tut karakterno ustrezat, sam pač more ti bit pa tut privlačen pa ni važn na kakšen način ker ma vsaka svoj okus.
Ne, Mr.Ož, sploh ni fora v mišicah. Ampak moraš pa priznat, da je razlika, če ti pristopiš do ženske, jo povabiš plesat, na kavo, v kino, kjer jo objameš čez rame,... ali pa če špilaš njenega osebnega spovednika.
Sori, ampak sej ni čudno, da te ne vidijo kot potencialnega partnerja, če se pa ne obnašaš tako.