Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

Se strinjam z MsN. Pač, nisi našel "prave". Nič ne 'delaš' narobe (razen če si, tako kot je Yazmeen rekla, premalo samozavesten - to je pa res turnoff, ampak stro ljudi sto čudi).
Kar se pa tiče tvojega mnenja o dekletih - moj fant je moj prijatelj, jst mu zaupam in vem, da se lahko zanesem nanj. Ampak to še ne pomeni, da je vsak prijatelj potencialni partner - mora bit nekaj več. Pa ta 'več' ni 25cm tič in 80 kil mišic.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Point je v tem, da je marsikateri "tisto več" povsem dovolj, tudi če ničesar drugega ni.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

Mr.Ož napisal/-a:Point je v tem, da je marsikateri "tisto več" povsem dovolj, tudi če ničesar drugega ni.

Ja pa zakaj se ti obremenjuješ s takimi kokošmi ?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mr.Ož napisal/-a:Point je v tem, da je marsikateri "tisto več" povsem dovolj, tudi če ničesar drugega ni.

Ja, jebat ga, ne mormo sveta spreminjat. Obstajajo ljudje, ki so jim pomebnejše neke druge stvari, kot nam. Boš že neletu na kšno, s katero bosta na isti valovni :)
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

kikiriki napisal/-a:

Ja pa zakaj se ti obremenjuješ s takimi kokošmi ?

Veš, da mogoče imaš pa prav.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mr.Ož napisal/-a:Ja jaz mislim, da je vprašanje kaj je človeku v zvezi pomembno. nekaterim ženskam je pomembno samo, da ima 20 cm dolgega in ima mišice in za ostalo jih briga, nekaterim je pa bolj pomembno, da se s partnerjem dobro razumeta. Očitno sem jaz naletel samo na tiste prve. No, največ je pa takih nekje vmes.

Mogoče bi se pa moral ti vprašat, zakaj (če je to res) vedno naletiš na same plehke kokoši.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Men se zdi pa da si tem puncam mal preveč na voljo. Tut jst sm mela "moške prjatle", k so hotl bit z mano, pa men pač ni blo do tega, ker so bli nadležni/vsiljivi/neprivlačni/so bli bl moja najbolša prjatlca k pa tip, oz. bl moj psihiater k pa tip.

Tipi ne smejo bit najbolša prjatlca niti psiholog za čustvene zadeve. In če ti punca govori o prejšnji zvezi, ji verjetno nisi všeč oz. daješ vtis najbolše prjatlce.

Mogoče bi pa mogu mal delat na svojem videzu. Ne vem.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Kaj pa so zate plehke kokoši?

Sicer ne morem posplošit, da so bile vse enake, vendar lahko pa povem recimo. :roll:

Zgodi se da na primer jokca kako jo je prizadel, da pravzaprav je ni šmerglal, ona pa, da je bila vanj zaljubljena in kako si želi imeti nekoga s katerim bo srečna.

Zgodi se, kot sem že rekel, da jo nekdo razočara, da ga vidi v napačni luči. Potem sem jaz skaterim se dobro razume in potem pa žespet nekdo, ki jo je razočaral. Seveda jaz sem tukaj ves čas, z njo se normalno pogovarjam... Pa nič.

Še nekaj je. marsikatera reče "pa to nea gre tak na hitro" ali pa kaj takega. Ampak ta ista ženska pa se zaljubi v nekoga kar tako na hitro, na morju in to pa naj ne bi bilo prehitro in prehitro ni niti to, da ima on zdaj drugo. Ampak joka še vedno po njemu.

Pa saj ste sami lepo ugotovili. Mene ima za tolažbo in govori "ka je toti kreten..." po drugi strani so ji pa všeč ravno kreteni všeč.

Pa tudi takšne varijante so. Ženska je ful fletna in zato ima seveda deda in veliko prijateljev. Ampak, ko ima težave s tipom pa pravi, da ji noben drugi, razen mene ne da pogovora.

In pa še nekaj. Recimo, če jaz na msnju napišen narobe nekaj malega se na to takoj obesi in zameri. Če pa ded njo pusti in ima drugo in ji zajebe lajf, pa je zanjo še vedno bog, še vedno si a želi in tako naprej.

Treba je biti racionalen. Ne smeš se pustiti, da te metilučki premagajo.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Tak je to... odnosi, kjer so močnejše imajo za pumpanje ega, odnosom v katerih so pa šibkejše pa v rit lezejo.

In seveda, ti mačoti jim pogovara ali zaupanja ne morejo dati. Vedno rečejo "bojim se, da mi kaj prikriva", ali kaj takega. Sploh se v bistvu ne počutijo v redu v zvezi.
Zadnjič spremenil Mr.Ož, dne 25. Jan. 2009 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jhoooojj, pa kako ne razumeš? te ženske te majo sam za pogovor, za tolažbo, za psihiatra kot je ena omenila... pa najbrž jiim je tud všeč da jim nekdo tak kot si ti mal na dušo piha po tem ko jih je fant pustil...
sm mela tud jz take prijatle, k so mi pomagal u težkih časih, ampak nikol nism z njimi hotla nč ker mi pač niso bili všeč.
pa mi je en skos govoru: kako ne vidš kaj maš pred sabo, pa da so nam puncam itak skos ušeč barabe pol pa jokamo, ta dobrih fantov pa ne opazmo.
sj mogoče je to res. sam jz nebi mogla bit z enim ki me fizično ne privlači. žal.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz že vem kdaj bom prišel na vrsto. Ko bo treba ustvarit družino in bodo rabile nekoga, s katerim bo šlo pa zares. takrat bo šele pomembna komunikacija.

Kakšno vezo pa ima baraba s fizično privlačnostjo?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja sj to ne pomen da more bit nvem kolk lep, ampak mora met pač neki kar te privlači na njem, neki da me dela živčno ko sem ob njem, da me skrbi kaj si bo mislu o men...
ne pomen pa da je usak tak baraba

pa ne zdj mislt da smo ženske tok plehke in da gledamo sam na videz, ker za zvezo je potrebna tud komunikacija in use ostalo, sam za nek začetek pa se mi zdi neka privlačnost bistvena...
jz nebi mogla bit z enim ki me čist nič ne privlači
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Pa še to sem se spomnil. Ko smo že ravno pri tej aseksualnosti. Za z eno sem imel nekaj, ko sicer ne vem, če bi ji rekel aseksualna, ampak nekaj je govorila, da ji pač ni do seksa, ampak da jo je prejšnji tip ne ravno silil v to, pač pa da mu je morala nuditi spolno življenje, nad katerim sama ni bila navdušena. Jaz sicer nisem aseksualen, sploh ne, vendar če bi imel žensko rad bi potrpel tudi brez sexa (po mojem no :D ) in to sem ji tudi povedal, vendar jasno. Ni bilo nič. Je ni ganilo.

Pa ne me narobe razumeti. Vseh teh primerov, ki sem jih omenjal. Niso bili vsi takšni, da bi od njih ne vem kaj pričakoval.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Nadine napisal/-a:jz nebi mogla bit z enim ki me čist nič ne privlači

Ja, ampak privlači te lahko tudi to, da imata recimo enotno mnenje. Drugače pa te razumem, samo mi vse skupaj ni ravno všeč.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

sončk napisal/-a:
Tipi ne smejo bit najbolša prjatlca niti psiholog za čustvene zadeve. In če ti punca govori o prejšnji zvezi, ji verjetno nisi všeč oz. daješ vtis najbolše prjatlce.

Hmm, moj tip je moj najboljši prijatelj, je moj psiholog, ko ga potrebujem, zaradi njega sem se lotila reševanja svojih najbolj čudnih osebnostnih problemov, jih z njegovo pomočjo rešila - pa ni naredil veliko, ampak je poslušal in razumel, svetoval, ko je znal. Je zaradi tega kadarkoli izgubil privlačnost v mojih očeh? Niti najmanj, nasprotno - še bolj je zrasel kot človek. Lahko sem samo srečna in ponosna, ker imam ob sebi tako osebo in samo upam lahko, da bo najina zveza vedno temeljila na tako močnem prijateljstvu.

Mr.Ož pač naleti na ženske, s katerimi se vizualno ne privlačijo obojestransko in to je vsa filozofija. Nič posebnega, nič novega, nič, česar ne bi že vsak kdaj doživel. Večje vprašanje je, kako to, da zmeraj naleti na isti vzorec žensk - mogoče podzavestno teži k nedosegljivim puncam, tudi to se dogaja. Bog ve zakaj, ampak poznam ogromno fantov, ki se zatrapajo v najbolj nedostopen tip punc, medtem ko tistih na svojem 'nivoju' niti povohajo ne. Čudno.
Odgovori