Tunizija [ZT]
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
small_star napisal/-a: Smo tudi imeli ekrančke in smo spremljali koliko še imamo do cilja.
men so ti ekrančki ful smešni, kr maš narisano letalo tko, da si s kljunom na cilju, z repom pa še v sloveniji .. pol pa veš kje si

drugač mi smo bli v tuniziji z intelekto, smo meli safari varjanta, 4 dni po južni tuniziji, 3 dni pa na djerbi. in men je blo res ful fajn. smo mel domačina za vodiča in zveš ful več kot pa če je vodič od agencije. govoru je pa po angleško. takoj bi šla nazaj ...

-
- Komunikatorka
OrangeLady napisal/-a:zanima me če je bila katera že pouimi v tuniziji? in kako je takrat? razmišljam da bi šla januarja za 1 teden malo se posončat
malce si poguglaj kakšno je vreme gori januarja

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Js sm bla na Djebri pa v Hammametu enkrat. Vsako po svoje je blo posebno doživetje, čeprav sem bila nad morjem razočarana. Umazano, trava, zeloo toplo (meni kot scavnca) pa nvem.. proti nekaterim drugim krajem ki sm jih vidla, me morje sploh ni navdušla. Mi je pa pokrajina sama bla zloo všeč, neki novega pač. Način življenja pa use.
bla sm pa približno 3 leta nazaj v avgustu.
Pa hoteli so čis waw. Maš kar hočeš, bazeni, postrežba, osebje, animacije pa nvem kaj vse. Sam meni to ni to. Več mi pomeni čista pa lepa plaža pa morje

Pa hoteli so čis waw. Maš kar hočeš, bazeni, postrežba, osebje, animacije pa nvem kaj vse. Sam meni to ni to. Več mi pomeni čista pa lepa plaža pa morje

-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
neznan-a napisal/-a:Pozdravljeni!
Tudi mene zanima kako je kaj z hotelom El Mouradi Hammamet ki se nahaja v Yasmine Hammamet?
Je ze bil kdo tam z ag. Relax?kako se vam je zdelo?
Kaksno vreme je v Tuniziji v zacetku junija?je se premrzlo?
Hvala in lp
na tvoje vprašanje, če je še premrzlo v mesecu juniju ti lahka samo povem, da sem se že konec aprila sončila in kopala. v deževno slovenijo, kjer so prevladovale jakne, sem se vrnila z rahlo zagorelo poltjo (30C+). tak, da junija žge tam! nad 30C. vsa veriga el mouradi (kar je 4* in več seveda) hotelov so lušni in urejeni hoteli. jaz sem šla preko relaxa 2x v tunizijo in obakrat relativno zadovoljna.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- *springgg*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
živjo!
js tut letos za september planiram počitnice na Djerbi...samo sem zadnje čase mal v dvomih, ker dobivam ful različna mnenja (eni res ne morjo prehvalt, eni pa čis skritizirajo). zanima pa me kakšen je hotel Sun na Djerbi. Baje da je bil lansko leto prenovljen. Sj vem da je bilo o Djerbi že ful napisanga po vseh forumih, samo sem o tem hotelu zasledila ful malo, tako da še kakšno dodatno mnenje ne bi škodlo
hvala 
js tut letos za september planiram počitnice na Djerbi...samo sem zadnje čase mal v dvomih, ker dobivam ful različna mnenja (eni res ne morjo prehvalt, eni pa čis skritizirajo). zanima pa me kakšen je hotel Sun na Djerbi. Baje da je bil lansko leto prenovljen. Sj vem da je bilo o Djerbi že ful napisanga po vseh forumih, samo sem o tem hotelu zasledila ful malo, tako da še kakšno dodatno mnenje ne bi škodlo

- *springgg*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
hja 600 € je pa ugodno za 14 dni
(no, odvisno, kaj ti nudijo za ta denar?)
preko katere agencije pa greš?sama imam izkušnje samo z odklopom, drugače pa tudi neckermann hvalijo glede tega.odhodi so sicer iz tujine, ampak se da najti tudi iz slo(imaš pač vse last minute na kupu, nekaj odhodov si lahko rezerviraš že zdaj).

preko katere agencije pa greš?sama imam izkušnje samo z odklopom, drugače pa tudi neckermann hvalijo glede tega.odhodi so sicer iz tujine, ampak se da najti tudi iz slo(imaš pač vse last minute na kupu, nekaj odhodov si lahko rezerviraš že zdaj).