Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Mr.Ož napisal/-a:
Jochie napisal/-a:mr.ož, nehaj filozofirat, dejstvo je, da jih ne privlačiš, da bi šle v posteljo s tabo, si pa dober za poslušat njihove probleme...

ženske so čudne kreature za razumet! :D :D :D

Po tej logiki sta ljubezen in fizična privlačnosti isto. Oziroma sex in ljubezen sta isto. Tako nekateri tukaj razmišljate.

Ni res. Nobeden ne trdi, da je to dvoje isto. Je pa potrebna tudi fizična privlačnost v partnerstvu, ne le ljubezen.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mr.Ož napisal/-a:Glede fizične "privlačnosti" sem pa enkrat že spregovoril. 174 cm.

Aha, zdj se te pa spomnem. Ti si tist, ki je sveto prepričan, da si ful premajhen za tipa in te živ bog ni mogu prepričat, da ni nč narobe s tabo. Pač maš kompleks zarad tega in to velik pove tle. Itak se ne zdiš sam seb dost dober, da bi kero fizično privlaču in vrjetn vsem puncam tud pristopaš na način 'itak nism dost dober, da bi te fizično privlaču, ampak lahko sm ti pa prijatelj, oz. men je pomembna sam komunikacija in čustva, ne pa tud fizična privlačnost'. Že sam jim pomojem daješ to vedet.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

mislim, da je najbolj verjetna varianta, da enostavno niso zaljubljene v tebe. js mam ogormno prijateljev, ki so vredu, lušni, simpatični, prijetni in vse oh in sploh, ampak enostavno jih ne dojemam kot potencialne fante, ampak "samo" kot prijatelje. pa ne morem najdet stvari, ki bi me motla pri njih, samo enostavno z določenimi ljudmi se razumeš na en način, z drugimi pa na drugega.

mogoče je pa tudi res, kar je rekel Jochie - nisi jim fizično privlačen. kot oseba si supr, zato bi se te marsikatera želela, izgledaš pa ne glih neki, njim pa je to dokaj pomembno?
Make music, not war
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

jullia_ napisal/-a:http://en.wikipedia.org/wiki/Ladder_theory

Tole vse pojasni :)

Haha, zadela si bistvo.

Iz tega lahko zaključiš, da so vsega krive ženske, ker imajo dve lestvici.

I knew it. :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz mam tut enga frenda, k mi je res kot prjatlca in večina ženskam tut, pač je za fore, zajebancijo, z njim se je res dobr pogovarjat..ampk pač me ne privlači, in jz sm tut njemu rekla, da takih kot je on je mau in da bo že ena najdu, ker pač ni baraba itd....
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Torej je intelektualna kurba.... Tako kot avtor te teme.. Taki nikoli ne najdejo pravega partnerja...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Jaz, kot aseksualec se popolnoma strinjam s tem, da avtorju teme ni treba nič spremeniti. Jaz kot aseksualec tudi postavljam daleč na prvo mesto komunikacijo in se mi jeb* za to kakšen je partner v postelji.

Asexuals have other things on their mind. :cool:
bbluebabby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bbluebabby »

NoSex napisal/-a:Jaz, kot aseksualec se popolnoma strinjam s tem, da avtorju teme ni treba nič spremeniti. Jaz kot aseksualec tudi postavljam daleč na prvo mesto komunikacijo in se mi jeb* za to kakšen je partner v postelji.

Asexuals have other things on their mind. :cool:

You got that right :D
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Thank you :D
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Ja jaz mislim, da je vprašanje kaj je človeku v zvezi pomembno. nekaterim ženskam je pomembno samo, da ima 20 cm dolgega in ima mišice in za ostalo jih briga, nekaterim je pa bolj pomembno, da se s partnerjem dobro razumeta. Očitno sem jaz naletel samo na tiste prve. No, največ je pa takih nekje vmes.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

jullia_ napisal/-a:http://en.wikipedia.org/wiki/Ladder_theory

Tole vse pojasni :)
Ladder theory je uporaben predvsem za namen tega, da se take ljudi kot je MrOz useka z njim po glavi, da se mal streznejo. Ne sme se ga pa resno jemat, ker je mizoginisticen tekst in ni natancen. Precej boljsi kraj je pa njihov forum, kjer je ogromno koristnih informacij za ljudi kot so MrOz samo treba je mal pobrskat ker je dost troll forum.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Mr.Ož napisal/-a:Ja jaz mislim, da je vprašanje kaj je človeku v zvezi pomembno. nekaterim ženskam je pomembno samo, da ima 20 cm dolgega in ima mišice in za ostalo jih briga, nekaterim je pa bolj pomembno, da se s partnerjem dobro razumeta. Očitno sem jaz naletel samo na tiste prve. No, največ je pa takih nekje vmes.

Lej Mr.Ož, pomembno je oboje (razn, če si aseksualec, kot je NoSex :) ), da se s partnerjem dobro razumeš in se znata pogovarjat, ampak tud spolnost je pomemben del zveze, ker te s partnerjem lih tko nekak zbližuje.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Saj to ne pomeni, da spolnost ni pomembna, samo meni je bolj pomembna komunikacija, kar še ne pomeni, da sem aseksualen.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Mr.Ož napisal/-a:Saj to ne pomeni, da spolnost ni pomembna, samo meni je bolj pomembna komunikacija, kar še ne pomeni, da sem aseksualen.

Sj nism rekla, da si :wink:
Odgovori