Jochie napisal/-a:mr.ož, nehaj filozofirat, dejstvo je, da jih ne privlačiš, da bi šle v posteljo s tabo, si pa dober za poslušat njihove probleme...
ženske so čudne kreature za razumet!
Sj nis tople vode odkril, sj njega lih to zanima, zakaj je tko.
Mr.OŽ, ne vem, mogoče maš ti sam do vseh teh punc (še celo sam jim rečeš prijateljice) tak odnos, da te takoj smatrajo sam za dobrga prijatelja in ne kej več. Sj to je vse kul, da se znaš pogovarjat, poslušat, da si razumevajoč, sam še zmer morš 'ohrant' mal tistga...kako bi rekla...pač mal tiste 'zanimivosti', da jih začneš zanimat, tud na drugačn način. A se ti kej sanja o čem govorim? Ful sm čudn napisala
Jochie napisal/-a:mr.ož, nehaj filozofirat, dejstvo je, da jih ne privlačiš, da bi šle v posteljo s tabo, si pa dober za poslušat njihove probleme...
ženske so čudne kreature za razumet!
Sj nis tople vode odkril, sj njega lih to zanima, zakaj je tko.
Mr.OŽ, ne vem, mogoče maš ti sam do vseh teh punc (še celo sam jim rečeš prijateljice) tak odnos, da te takoj smatrajo sam za dobrga prijatelja in ne kej več. Sj to je vse kul, da se znaš pogovarjat, poslušat, da si razumevajoč, sam še zmer morš 'ohrant' mal tistga...kako bi rekla...pač mal tiste 'zanimivosti', da jih začneš zanimat, tud na drugačn način. A se ti kej sanja o čem govorim? Ful sm čudn napisala
Razumem kaj misliš, čeprav meni je komunikacija na prvem mestu in ne fizična privlačnost.
Sploh ne gre zato, da bi človek moral biti nek maneken ali lepotec, da dobi partnerja - potem bi vsi, ki to nis(m)o izpadli in večno ostali samski. Pa vsi vemo, da ni tako in večina ljudi, ki je željnih zveze, nekako naleti na svojo kombinacijo (pa ne samo 1x v življenju). In ves point Mr.Ož-a je, da te kombinacije pač še ni srečal, pri čemer je povsem sekunadrnega pomena, kako izgleda, kako se obnaša ipd. Zagotovo obstaja ženska (in ne samo ena), ki ji bo fizično privlačen in hkrati super kot človek.
Ja, s tem se tud strinjam, jst hočem sam povedat, da ti nekdo lahko postane fizično privlačen tud šele pol, zarad svojga obnašanja. In če bo men (ok, tle govorim iz svojga vidika) nekdo zmeri pristopu kot sam moj prijatelj in se bo tud tko obnašu, mi vrjetn ne bo ratu tud drugač privlačn. Ampak ok, to sm jst, kšni pa mogoče bo
Jasno kot beli dan; verjetno nisi dost fukabiln, vizuelno privlačen da bi te katera dejansko marala (pa ne zdej mene označit za plitko itd. ker taka na zalost realnost je :S sploh v najstniških krogih se pozablja na druge kvalitete) punce ki so okoli tebe nimajo jajc ti v obraz povedat tko kot je, si jim kul kot prijatelj kaj več pa verjetno ne, ker ni privlačnosti.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Verjetno je ta način razmišljanja velik del tega tvojega 'problema'.
Morš znat na žensko gledat kot na ŽENSKO, od tega da mi je kdo govoru kako sm dobra po srcu, ni še noben prov deleč pršu, oziroma ravno tja kjer si ti - v predalček, na katerem piše Prijatelji.
Ravno tko, k bi se mogu ti zavedat svojega seksapila, znat punco nagajivo pogledat, vzbudit v njej tisto nekej da jo bo začel vlečt k teb...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep