candy. napisal/-a:Tysia napisal/-a:candy. napisal/-a:Ah, ja. Jaz raje ne bi debatirala o teh čingumih, saj brez njih ne morem preživeti dneva.

Čeprav zadnje čase ne žvečim več tako pogosto več, ampak sem imela tudi obdobja, ko sem v nekaj pičlih dneh spravila cel paket 70 čingumijev

Ok, zdaj pa mogoče enega na dan..
Ne boš verjela, ampak te povsem razumem.

V dneh pred izpiti sem tudi jaz pospravila kar nekaj žvečilnih gumijev. Zamenjala sem jih vsakič, ko si izgubili okus...sedaj si pa predstavljaj.
Drugače pa - poizkusi s trikom: nimam žvečilnih gumijev. Ko si jih ne kupim, se ponavadi spomnim, da bi kaj žvečila, pa potem tudi hitro pozabim.
Ali pa, če je "problem" žvečenje, poizkusi s suhimi jabolki npr. Namesto žvečilke prežvečiš pest suhih jabolk.
Hehe, tudi jaz sem jih menjala vsakih nekaj minut ja

Ali pa imela čingum toliko časa v ustih, da je skorajda razpadel.
Super ideja, ja. Bom poskusila ^^
drugače so eni čigumiji, ki edini nimajo aspartana not. od wrigley's tastari zelenkaso-bela ambalaža, tisti, ki so še v lističih, spearmint.
jaz sem včasih tudi tooook teh čigumijev prežvečla, potem so me pa tile E-ji kar mal pretresli in zdaj sploh ne kupujem čigumijev, samo izjemoma tele, zgoraj omenjene. jih pa sploh ne morem tok žvečit, kot pravite, ker me tkooooo čeljust potem boli!
drugače pa zdrava hrana....hja že od doma imam tako vzgojo, oz pač odraščaš v takem okolju, da se navadiš na nek način prehranjevanja. in imam to srečo, da mati navijajo za zdravo prehranjevanje (čeprav se tudi ona rada pregreši- se vidi, da vsake toliko očitno rabi kak izpad z nezdravo hrano, kar nas vse neizmerno zabava. ampak to je teorija, katero zagovarjam- če ti paše, pojej. ampak to ni hrana za oči, ampak dejansko ti organizem pove, zakliče "hočem mesooooo!", "hočem tole čokoladooooo!"

)
no skratka- tudi sama kar zdravo jem, ene stvari so mi že samoumevne, druge še malo nadgrajujem ( zdaj se navajam, da se ne kupuje več sadja/zelenjave v markatorjih in interšparih, ampak čimveč na tržnici, pri "integriranih" kmetih). pa kruha probam sploh ne kupovat...in ga vztrajno pečt doma, da vsaj veš, kaj je not. tudi piškote največkrat doma naredim, pa nasploh gledam, kaj je v kupljeni hrani...
edina bedna stvar tega je to, da je vse tok bolj dragooooo....čeprav ok, je pa to hrana, ki je res vredna svoje cene. stopnja višje je pa še fair trade pridelana kava, kakav, čokolade, ipd... in en cenovni razred višje as well.
uf, razpisala sem se stonauro!