Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne razumem, kaj bi punce rade.

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Lep pozdravo, ponovno!

Tokrat se bom pa res potrudil pisat pravilno slovensko.

Jaz pravzaprav res ne razumem več ni pravzaprav. Glede punc. Imam pač kontakte s puncami. Veliko mi jih reče ko sem jaz fajn, kako je fajn, ko z mano padejo v pogovor. Z njimi imam v veliko pogledih podobna mišljenja, se razumeva, vse ok. Amapk nečesa ne razumem. Vse mi pravijo take stvari "Takih fantov, kot si je pa res malo." "Marsikatera bi se te želela." In podobno. Vendar, ko pa je se gre za to, da bi bila s punca kaj več kot priajtelja se pa vedno nekaj najde, da nisva. Ali reče "Moram še sama pri sebi kaj razčistit." "Zdaj res mi ni do deda." In take varijante. No tega ne razumem. Po eni strani poslušam od njih kako so imele dede, kjer je šlo samo za zaljubljenost in da potem ni bilo to to, kako so jo razočarali in podobno. In ne razumem. Po eni strani jokajo kakšni so drugi dedi in podobno, po drugi strani pa ko vidijo nekoga, ki je drugačen in ko imam podobna mišljenja kot on, tega pa zavrnejo, torej mene. Nekdo, pri katerem je šlo pa samo za metulčke in jo je potem razočaral-po tem pa imajo še vedno lepe spomine. Upam, da razumete.

Primer. Sem imel nekaj z eno punco, ki jo je prejšnji tip razočaral. Potem z mano ni hotela biti, ker "Sem še premlada za to." "Ni mi do tipa zdaj." In nekaj tednov po tem ga je imela. In pazite to. Spet jo je razočaral, oziroma je rekla kakšen idiot, da je. Na drugi strani sem pa še veno jaz s katerim ima stike, se normalno pogovarja in tako naprej, ampak jasno, da več kot prijateljica z mano noče biti.

Tako, da res ne razumem kaj bi punce rade. Oziroma v čem je moj problem. Ne gre mi v glavo, da se s toliko puncami zastopil, ampak vse so hotele biti z mano samo priajteljice, po drugi strani pa so taiste punce imele dede, s katerimi je šlo samo za metulčke, ampak so hotele biti z njim vseeno nekaj vem.

Preprosto ne razumem. Morda so pa res vse tako primitivne, da mislijo, da to, da imaš z nekom enotno menje, da je to prijateljstvo, če imaš pa metulčke pa si več kot prijajtelj in da tukaj enotno mnenje sploh ni pomembno.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Punce bi rade dedca, ne pa nek pomehkužen približek. Za pogovore in jokcanje o tem kako nas je kdo hudo razočaral imamo načeloma prijateljice ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

hja.. ne vem kaj naj ti rečem. mislim, da je vsaka ženska v svojem življenju naletela na neko obdobje, v katerem je imela prijatelja kot si ti. razočarana nad vsemi moškimi, ker so takšni debili najde varno zavetje v družbi dobrega prijatelja. morda prijateljicam nisi fizično privlačen, morda raje rabijo nekoga s katerim se lahko pogovorijo. večkrat so pa prijatelji like u vrsta za po domače povedano dviganje ženskega ega. na eni strani je dečko, ki ji je zbil moralo dol, ker je pač prasec. na drugi si pa ti. dečko, ki bi jo imel in se ob tebi spet počuti željeno. lahko bi te imela, a te ne bo. in ta lahko bi ga imela, ker me želi - je tisto, kar ženski dviga samozavest nazaj. kmal bo tud tega obdobja konec zate in boš naletel na dekle, ki bo dejansko videla v tebi to, kar ti prijateljice govorijo (kak si fajn ipd).
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Očitno vedno naletiš na punce, ki jih žal ne privlačiš oz. te vidijo kot potencialno odličnega partnerja, vendar ne začutijo ob tebi tiste iskrice, ki je tako zelo pomembna. Mogoče si preveč prijazen. Mogoče bi jih bolj privlačil, če bi se obnašal, kot da te njihovi problemi ne zanimajo. Strinjam se s tem kar je napisala Keepsake. Če se z nekom pogovarjaš le o svojih prejšnih razmerjih, boš do tega človeka lahko razvil samo prijateljstvo. Tako pač je. Še vedno si lahko prijazen in razumevajoč in priskočiš puncam na pomoč, ko imajo ljubezenske težave, vendar vseeno naj te ne vidijo kot najboljšo prijateljico ...
Točno to kar ti opisuješ se je zgodilo tudi meni. Prijatelj mi je res vedno priskočil na pomoč in seveda tudi jaz njemu. Veliko sva se pogovarjala, tudi o zelo osebnih in ljubezenskih težavah in potem mi kar naenkrat pove, da hoče več kot prijateljstvo. Bila sem šokirana. Ne glede na to, da je res vredu fant, da vredu zgleda in da me je na začetku privlačil, ni šans, da bi bila z njim. Ker sem ga videla kot prijateljico in ne kot dobrega tipa. Žal...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja samo tega ne razumem. V čem ji je fora, da hočejo biti z nekom s katerim se sploh ne razumejo partnerice, z nekom s katerim se pa v redu razumejo pa ga imajo za pumpanje ega.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Mr.Ož napisal/-a:Ja samo tega ne razumem. V čem ji je fora, da hočejo biti z nekom s katerim se sploh ne razumejo partnerice, z nekom s katerim se pa v redu razumejo pa ga imajo za pumpanje ega.

Pa saj najbrž ne gre vedno za pumpanje ega. No, vsaj v mojem primeru res ni šlo za to. Partnerice hočejo biti s tistimi, ki jih privlačijo, pa tudi če so to debili, s katerimi se sploh ne razumejo. :?
Ne sekiraj se, saj so one na slabšem. Enkrat boš že spoznal eno, ki jo boš očaral tudi v ljubezenskem pogledu, takrat bo pa drugim puncam žal, da niso zgrabile za priložnost. :wink: :D
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja se strinjam. V bistvu tako je. Ženske ljubijo barabe, to je čisto res. Te barabe jih privlačijo, čeprav dobro vedo, da to ne bo to, vendar se ne morejo tej privlačnosti upreti. Ko ugotovijo na to ni to pa imajo na drugo strani poštenjake, ki jih sicer ne privlačijo in jih imajo samo za pumpanje ega. Vem tak je to.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Intelektualna kurba si.... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mr.Ož napisal/-a:Ja se strinjam. V bistvu tako je. Ženske ljubijo barabe, to je čisto res. Te barabe jih privlačijo, čeprav dobro vedo, da to ne bo to, vendar se ne morejo tej privlačnosti upreti. Ko ugotovijo na to ni to pa imajo na drugo strani poštenjake, ki jih sicer ne privlačijo in jih imajo samo za pumpanje ega. Vem tak je to.

To ni res. Una, ki ima glede tega v glav vse pošlihtan, se ne bo metala za barabami. Ene majo pa iz določenih razlogov skoz potrebo po tem, pa se tega niti ne zavedajo.
Ne vem, očitno si do zdej naletu na same take punce, ki so v teb vidle pač kolega, ne moškega, ki bi jih drugač privlaču. Pa tud mal razmisl, kašn odnos maš ti do teh punc. A jim sam takoj ponudiš tist odnos 'tukaj sem zate, da se boš zjokala, mi povedala vse o svojem bivšem, zakaj te je przadel itd in na ta način se lahko zaneseš name'??? Pač, da sam takoj nastopš na ta način, da 'igraš' enga odrešenika za njene probleme :? Upam, da me razumeš.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

"Sem še premlada za to." = Ne zanimaš me.
"Ni mi do tipa zdaj." =Ti me ne zanimaš.

Ampar ker vejo, da so te z "Sem še premlada za to." in podobnimi zavrnile, se počutijo slabo, krivo, in zato hitro vržijo not še tisto "tebe bi si želela vsaka".

Mr.Ož napisal/-a: Ženske ljubijo barabe, to je čisto res.

To misliš zato, ker ne razumeš situacije. Normalne ženske ne ljubijo barab, ne marajo pa obupancev, ki ustrežejo vsem njihovim muham kot tudi ne marajo moških, ki so jim vedno na voljo. To pa je najverjetne vtis, ki ga daješ.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

anoyel napisal/-a: prijateljicam nisi fizično privlačen

pika. vse drugo so lepotni izgovori, da te kao ne bi prizadela! pač...grd si, nisi moj tip se ne reče...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz pa ne vidim nikakršnega problema v avtorju teme, njegovem obnašanju. Fant posluša težave drugih, fant svetuje, fant razmišlja, fant je prijazen in spoštljiv do deklet - je to znak pomehkuženca? A ne iščemo vsi nekoga, ki bo v svoji vlogi partnerja združeval prav te pojme? A ne sanja večina deklet prav o razumevajočem, zaupanja vrednem moškem?

Problem nastane samo zato, ker si (predvidevam) trenutno v obdobju najstništva, kjer tovrstne kvalitete potencialnega partnerja pri večini ostanejo neopažene in so kot kvaliteta zaznane samo v smislu prijateljstva. Jaz ti predlagam, da svojega obnašanja ne spreminjaš pretirano, vsaj ne zavoljo dejstva, da boš potem končno dobil eno izmed teh tolažbe željnih žensk, ker mislim, da bo 'tvoj čas' še prišel - enkrat boš naletel na punco, ki bo dovolj zrela, da bo odnose z bivšimi razčistila sama pri sebi, ta punca bo rada govorila s tabo, zato ker ji bo prijetno v tvoji družbi in ne ker bi potrebovala ramo za naslonit, tej punci boš všeč kot osebnost in moški. Taka punca ti ne bo govorila, kako si super, ampak da s tabo ne bi bila v zvezi, ampak si bo slednjo želela.

Ne govorim, da je s puncami, na katere trenutno naletiš, karkoli narobe - samo 'taprave' niso. In prav zato se mi zdi nesmiselno, da bi karkoli spreminjal pri sebi, ker glede na to, kar si o sebi napisal, s teboj ni prav nič narobe. Samo nehaj se obremenjevati, kaj si katera misli o tebi, kaj hoče, opusti miselnost, da itak nič ne bosta imela, sprosti se, dojemi, da tvoj edini cilj ni dobiti dekleta. Dobro je, da se družiš z nasprotnim spolom, četudi na prijateljski način, ker pridobivaš izkušnje, vidiš kako razmišljajo dekleta, kaj se jim dogaja v lajfu ipd. Nikakor pa že tako mlad ne zaključi, da so itak vse iste, da ne vejo, kaj hočejo in da vse rajcajo samo barabe.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

jaz sem vedno mislil in še zdaj smatram, da je vse to kar jaz nudim tem prijateljicam pravzaprav pomemben delež zveze. Če pa se bi obnašal, da me njeni problemi ne zanimajo in jo imel na distanci, zato da jo bom sploh privlačil... Ne hvala. Meni to ne diši po kakšni pravi ljubezni.
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: V čem je point?

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

Mr.Ož napisal/-a:Lep pozdravo, ponovno!

Tokrat se bom pa res potrudil pisat pravilno slovensko.

Jaz pravzaprav res ne razumem več ni pravzaprav. Glede punc. Imam pač kontakte s puncami. Veliko mi jih reče ko sem jaz fajn, kako je fajn, ko z mano padejo v pogovor. Z njimi imam v veliko pogledih podobna mišljenja, se razumeva, vse ok. Amapk nečesa ne razumem. Vse mi pravijo take stvari "Takih fantov, kot si je pa res malo." "Marsikatera bi se te želela." In podobno. Vendar, ko pa je se gre za to, da bi bila s punca kaj več kot priajtelja se pa vedno nekaj najde, da nisva. Ali reče "Moram še sama pri sebi kaj razčistit." "Zdaj res mi ni do deda." In take varijante. No tega ne razumem. Po eni strani poslušam od njih kako so imele dede, kjer je šlo samo za zaljubljenost in da potem ni bilo to to, kako so jo razočarali in podobno. In ne razumem. Po eni strani jokajo kakšni so drugi dedi in podobno, po drugi strani pa ko vidijo nekoga, ki je drugačen in ko imam podobna mišljenja kot on, tega pa zavrnejo, torej mene. Nekdo, pri katerem je šlo pa samo za metulčke in jo je potem razočaral-po tem pa imajo še vedno lepe spomine. Upam, da razumete.

Primer. Sem imel nekaj z eno punco, ki jo je prejšnji tip razočaral. Potem z mano ni hotela biti, ker "Sem še premlada za to." "Ni mi do tipa zdaj." In nekaj tednov po tem ga je imela. In pazite to. Spet jo je razočaral, oziroma je rekla kakšen idiot, da je. Na drugi strani sem pa še veno jaz s katerim ima stike, se normalno pogovarja in tako naprej, ampak jasno, da več kot prijateljica z mano noče biti.

Tako, da res ne razumem kaj bi punce rade. Oziroma v čem je moj problem. Ne gre mi v glavo, da se s toliko puncami zastopil, ampak vse so hotele biti z mano samo priajteljice, po drugi strani pa so taiste punce imele dede, s katerimi je šlo samo za metulčke, ampak so hotele biti z njim vseeno nekaj vem.

Preprosto ne razumem. Morda so pa res vse tako primitivne, da mislijo, da to, da imaš z nekom enotno menje, da je to prijateljstvo, če imaš pa metulčke pa si več kot prijajtelj in da tukaj enotno mnenje sploh ni pomembno.

hehe prijatlce so za čustvene potrebe, dečki pa za fizične :D :razz:
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Yazmeen napisal/-a:
Mr.Ož napisal/-a:Ja se strinjam. V bistvu tako je. Ženske ljubijo barabe, to je čisto res. Te barabe jih privlačijo, čeprav dobro vedo, da to ne bo to, vendar se ne morejo tej privlačnosti upreti. Ko ugotovijo na to ni to pa imajo na drugo strani poštenjake, ki jih sicer ne privlačijo in jih imajo samo za pumpanje ega. Vem tak je to.

To ni res. Una, ki ima glede tega v glav vse pošlihtan, se ne bo metala za barabami. Ene majo pa iz določenih razlogov skoz potrebo po tem, pa se tega niti ne zavedajo.
Ne vem, očitno si do zdej naletu na same take punce, ki so v teb vidle pač kolega, ne moškega, ki bi jih drugač privlaču. Pa tud mal razmisl, kašn odnos maš ti do teh punc. A jim sam takoj ponudiš tist odnos 'tukaj sem zate, da se boš zjokala, mi povedala vse o svojem bivšem, zakaj te je przadel itd in na ta način se lahko zaneseš name'??? Pač, da sam takoj nastopš na ta način, da 'igraš' enga odrešenika za njene probleme :? Upam, da me razumeš.

Mislim ne ravno barabe. Pravzaprav raje imajo nekoga, ki mu ne zaupajo povsem, pa ki je rahlo nedostopen, tisti, ki jim nečesa ne more nuditi, recimo tega kar jim nudim jaz.
Odgovori