L'occitane
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Hehe... mene so imeli doma nekaj časa vsi pun kufer ker sem jim kar naprej govorila kak mi dišijo lasje
Maske si ne dajem vedno na lase, tak na 14 dni. Si dam raje balzam, ker nimam vedno časa tolk dolgo puščati maske na laseh. Jaz osebno ti ful priporočam te izdelke. Sem 100% da ti ne bo žal.

Pain is temporary, glory is forever!
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
js sm nad izdelki čis naudušena.usmi.tko lepo dišijo.res.
polet sm uporabljala cherry blossom losjon za telo z bleščicami in toaletno vodo. res super poletni vonj in ko kombiniraš oboje super dišiš skozi cel dan.
jesen sm se odločila za citrus verbena linijo. uporablala sm sorbet za telo in gel za tuširanje. ravno tako obema samo pohvale. po sorbetu koža super navlažena, nč mastna.
za zimo sm se odločila za mandelj linijo - mam koncentrirano mandljevo mleko in olje za tuširanje. to dvoje me je do sedaj najbolj navdušilo. res prijeten topel zimski vonj, super ker neguješ kožo že pod tušom, pol pa še to extra dišeče mleko, tko da ne rabm nobenga parfuma.

polet sm uporabljala cherry blossom losjon za telo z bleščicami in toaletno vodo. res super poletni vonj in ko kombiniraš oboje super dišiš skozi cel dan.

jesen sm se odločila za citrus verbena linijo. uporablala sm sorbet za telo in gel za tuširanje. ravno tako obema samo pohvale. po sorbetu koža super navlažena, nč mastna.

za zimo sm se odločila za mandelj linijo - mam koncentrirano mandljevo mleko in olje za tuširanje. to dvoje me je do sedaj najbolj navdušilo. res prijeten topel zimski vonj, super ker neguješ kožo že pod tušom, pol pa še to extra dišeče mleko, tko da ne rabm nobenga parfuma.

-
- Kofetarica
Uf, mi smo doma ful veliki uporabniki L'Occitane.
Imamo veliko teh zadev za dom,
tole je neki najbolj dišečega kar sem kdaj sprobala, tok lep vonj:

, mami ma za telo večinoma vse od njih, očim za britje, ko je bil tamal dojenček je mel tisto mazilo za otroke, skratka ful smo zadovoljni. Moja najljubša kolekcija je Češnjev cvet in Rose&Reine.

tole je neki najbolj dišečega kar sem kdaj sprobala, tok lep vonj:

, mami ma za telo večinoma vse od njih, očim za britje, ko je bil tamal dojenček je mel tisto mazilo za otroke, skratka ful smo zadovoljni. Moja najljubša kolekcija je Češnjev cvet in Rose&Reine.

-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow