Roisin napisal/-a:polly-polly napisal/-a:^to so sanje!
Jst kavo ljubim, moj želodec pa ne. Sploh po beli kavi (ki mi je po okusu ful dobra) me dostikrat boli želodec.
Sicer pa mi je najljubši cappucino.
mogoče te pa od mleka boli, ker v beli kavi ga je skor 2 dcl. tud mene je vedno po beli kavi želodec bolel, pol sem pa nekaj časa čist brez problemov furala kavo z mlekom, čeprov ni bla tko dobra, je blo pa z mojim želodcem dosti boljše!
polly-polly napisal/-a:Roisin napisal/-a:polly-polly napisal/-a:^to so sanje!
Jst kavo ljubim, moj želodec pa ne. Sploh po beli kavi (ki mi je po okusu ful dobra) me dostikrat boli želodec.
Sicer pa mi je najljubši cappucino.
mogoče te pa od mleka boli, ker v beli kavi ga je skor 2 dcl. tud mene je vedno po beli kavi želodec bolel, pol sem pa nekaj časa čist brez problemov furala kavo z mlekom, čeprov ni bla tko dobra, je blo pa z mojim želodcem dosti boljše!
ja, ja sej men od mleka. Sej doma jo pijem s sojinim, pa je v redu. Zunsj večinoma kapučino al pa podalašno. parkrat na let si pa belo privoščim (to je bilo zdaj v tem času) in takrat je potem zmeri štala. Samo za belo iz Zvezde je blo vredno.
*hox* napisal/-a:Ne maram (več) kave, pa tut verjetno je sploh ne smem pit, ker mi srce začne ful razbijat.
KLEMY napisal/-a:*hox* napisal/-a:Ne maram (več) kave, pa tut verjetno je sploh ne smem pit, ker mi srce začne ful razbijat.
Poskusi z brezkofeinsko, okus je isti, samo zadane ne, pa tud srce ti ne bo razbijalo. Meni tudi včasih če pretiravam
merisima napisal/-a:sem zasledila,da zna enim bit slabo od kave z mlekom.moji sestri je tud.zgleda da vam želodec mleka dobro ne prebavlja.pol pijte raje samo kavo.
Sophia napisal/-a:ufff...kava, to je neki zame!Js ne morem priti normalno čez dan, ne da bi spila kavo. Najraje imam 'svojo' - 1,5 šalčke vode, ene 3-4 žlice kave (Barcaffe, tud Mercatorjeva mi ni slaba
). Brez svoje kave si ne predstavljam dneva! Čisto sem odvisna. Je pa tud res, da mam nizek pritisk (čeprov se zadnje cajte mal stabilizira
.