se mi je tudoi že godilo, da nisem imela ne vode ne dezinfekcijske krpice in sem samo odlila v školjko, malo pobrisala na zunanji strani in dala nazaj,... pa je bilo vse v redu, tako da nič se bat, samo stvar navade. 
se mi je tudoi že godilo, da nisem imela ne vode ne dezinfekcijske krpice in sem samo odlila v školjko, malo pobrisala na zunanji strani in dala nazaj,... pa je bilo vse v redu, tako da nič se bat, samo stvar navade. 

Kako to misliš? A to maš pol en tak kozarc med nogam? Ojej, pa si ti zihr? No, sj, če bo teb v redu, pol fajn...

Sam res, svaka čast tistmu, k je tole izumu...
Js jo mam zj že od poletja in sm se res tok navadla na njo, da bi mi blo kr groza, če je več ne bi mela... Najboljš je, k maš lah brezskrbne tut tiste prej še tok bedne dni u mesecu... jeej... 
lipgloss napisal/-a:jaz sem se pa odločila probat še ta pripomoček za Lulanje, Urinelle, sem ga ravnokar naročila na njihovi strani in me prav za foro zanima kako to deluje. da bom lahko probala kje na javnem wc.ju lulat stojevam še sporočim kako je šlo

sprobala sem najprej doma in je hecen občutek, ker misliš da bo vseeno vse špricalo mimo ,.. in se zato težko sprostiš ampak drugič je šlo pa ko taprav dedec
in zdej jih mam kar skoz v torbici ko grem kam ven, ker mi je fajn zaradi poscanih javnih wcjev. V glavnem stvar sploh ni več tako smešna amapk deluje.