Ninica napisal/-a:Mena pa zanima, ce vi kdaj pokukate v mobitele svojih fantov/punc?To storite pred njim,naskrivaj ali vas nikoli ne zamika da bi mal prebrale sms sporocila,pregledale klice,imenik?in obratno...on/ona vam kdaj pregleda?
Ne, nikoli. Enkrat na morju je mel telefon v predalu in sem ga vzela v roke in pogledala, če ga je kdo klical (pričakoval je namreč klic od mame) in že takrat mi je bilo čudno, sem si cel dan mislila, kaj mi je blo, da sem to naredila
Sicer pa je že prišlo do čudne situacije - njegov telefon je izgubil, dobil je pa drugega, od nekega prijatelja, ta pa je imel v imeniu še vse tel. št. in to in je mojemu rekel naj pusti not in moj mi je to tudi povedal, da se ne bi kaj ustrašila. Pol je pa enkrat nekaj gledal po telefonu, in vidim ja imena kot so Alexandra, Majči, Bina in podobne in sem bila najmanj takole:
, pol mi je pa 'kapnilo', od kod so ta imena
sicer pa moj meni tudi ne gleda po telefonu (ok, včasih ga vzame in pogleda kakšne slikce, ampak vedno me pred tem vpraša), čeprav bi zaradi mene komot lahko, ker imam tako ali tako samo njegova sporočila, mogoče še kakšno od kolegice

skrbelo bi me edino ce bi bil tok ljubosumen da bi to pocel iz ljubosumnosti (ampak sploh ni ljubosumen clovek). potem bi mu pac poskusala pomagat, pa itak bi mu pustila brat smse, in bi upala da si bo pocasi prisel gor da mu nic ne skrivam....