pa tko..
pa če se ful napivate po žurih al greste vn sam zarad
družbe?
no..mal se razpište glede tega!
Čaw čaw

pa če se ful napivate po žurih al greste vn sam zarad
bla sem od oktobra do zdej, ene 5x uzuni...
ce grem, grem 100% in samo zaradi druzbe (da vidim kolege ki jih npr. ze dolgo nisem). napijam se ne (Vcasih sem se, pa mi ni vec zanimivo
), spijem toliko da smo mal bolj sprosceni.. (brez alkohola tut ne morm ''it ven'') pol se pa pac druzimo...

*purple* napisal/-a:jst sm pa zapečkar![]()
![]()
nevem, ne da se mi več žurat, sem se dost nažurala že v preteklosti in si dala duška, velik doživela,velik preživela,....Pol me je pa mal preden sem dragega spoznala minilo.
Da bi vsak vikend hodila ven in ga žurala... Ni šans. Če že, med tednom ko sem v Lj, pa še to se ponavadi zgodi spontano, ono, gremo na eno pivce za živce, pade več pivc itd... Ampak to se zgodi enkrat na tri mesece mogoče.

) mogoče je to krivo.. kam grem pa je odvisno od družbe.. na začetku srednje smo hodile s frendicami v diskače (k so bli tkrt priljubljeni) al pa na kak drink v bar, pol k sm pršla s sošolko v neko "vaško" klapo, smo skozi bli v tisti vasi v mladinskem centru al pa na privat žurkah (tolko jih je blo v klapi da je skozi kej dogajalo).. morem rečt da mi je blo z njimi najbolj fajn žurat in se je tudi zgodilo da me ni blo domu po cele dneve (zvečer sm se odpravla vn in bla do druzga večera tam)

Če pa gremo na party smo pa v večini primerov do konca, se pravi do 6h ali pa 7h (odvisno do kdaj je party), pol še vožnja in pridem domov ravno okol 8h, pojem zajtrk in pol spat

in sploh ne gre za to da ne bi hotla žurat, učasih bi res rada km šla ampak kaj k sploh ne vem kam....kmš ni moj stil, bakus nikakor ne, ultra tut ne gre-->pol pa že počas zmanjka
ampak takih je na žalost bolj mal, mogoče ene par na leto...

.