Ajde pa Gorgoroth tud, Asrai znajo bit tut zanimivi, čeprav ne poznam lih kaj preveč, za Danija & co. mi pa dol visi
Yay Moonspell <3 Jaz sem definitvno v prvi vrsti

Pa še Obituary se veselim, ko jih še nisem videla live... Fajn dogaja tole trenutno 

hehe
Pa eno pesem poznam: Bathoria Aria, pa mi je ful zakon! Pa en spot je kul, to pa je vse kar jaz vem od njih 

Men so tud oni eni od najljbuših... Ja no, jaz še nisem uspela res vseh bendov videt live, kar bi jih... ker itak, spisek je doooooolg... Večino pa tut. In evo - zdaj dobim moje preljube Moonspell, pa se bo spisek še malo skrajšal
S tem da nevem zakaj, ampak meni razni večdnevni festivali ful ne sedejo

Če bi šla jaz pisat v vsako temo pevca/pevke/skupine na temle forumu kako ga/je ne maram, bi tud živčnega dobila gladko. Pa žulje na prstih

Sicer nisem neka jaka fenica In Flames kot benda, čeprav Clayman pa Colony sta

, Štuk je ful boljša hala kot pa VPK za koncerte, cene kart so nižje... skratka 
In na Štuku je tudi meni ful zakon - pa v Pekarni. V Lj mi nasploh ni fajn. Pa drago je, prevoz dobimo težje do tja kot do Mbja, vse se hitro konča...eh sranje kolko dobrih koncertov zdaj na kupu! Če bi imela ful keša bi itak na vse šla 

k se točno ve, da je ta tip grd, ampak pač k je frontman enga znanga benda, je pač hud in lep in seksi in.. haha