rolanje
Jaz sem to poletje postala zasvojena z rolanjem  Sicer rolam že odkar pomnim..niti nevem koliko sem bila stara ko sem začela..vem, da sem najprej imel kotalke pol pa rolarje..nisem nevem kako športni tip človeka sam rolam pa zelo zelo rada
 Sicer rolam že odkar pomnim..niti nevem koliko sem bila stara ko sem začela..vem, da sem najprej imel kotalke pol pa rolarje..nisem nevem kako športni tip človeka sam rolam pa zelo zelo rada  

To poletje pa sem itak skoraj vsak večer na rolarjih...tak, da mi prav manjka, ko pride slučajno dan da res ne morem it...in sem prav vesela, da sem končno najdla nekaj v čemer dejnsko uživam

Sicer rolam že odkar pomnim..niti nevem koliko sem bila stara ko sem začela..vem, da sem najprej imel kotalke pol pa rolarje..nisem nevem kako športni tip človeka sam rolam pa zelo zelo rada

To poletje pa sem itak skoraj vsak večer na rolarjih...tak, da mi prav manjka, ko pride slučajno dan da res ne morem it...in sem prav vesela, da sem končno najdla nekaj v čemer dejnsko uživam

- 
				modra.jagoda
- Sramežljivka 
- Kraj: Lj
Jaz rada rolam, ampak sem mal preveč nerodna za ta šport  
   Sicr ene rolerje mam doma, ampak so že nekam stari...
Bo treba še malo vaje :Đ ... Včasih grem kam (ker dost mojih kolegov rola), ampak grem raje previdno počasi in potem me morajo skos čakat Pa doma tut nimamo ravno primernega terena za začetnike...
 Pa doma tut nimamo ravno primernega terena za začetnike...

Bo treba še malo vaje :Đ ... Včasih grem kam (ker dost mojih kolegov rola), ampak grem raje previdno počasi in potem me morajo skos čakat
 Pa doma tut nimamo ravno primernega terena za začetnike...
 Pa doma tut nimamo ravno primernega terena za začetnike...Jst sem pa danes že otvorila sezono rolanja, jupi  Ampak svetujem, da se čez vikend ne spravljate na Bled, ker po kosilu prilezejo na sonce čist vsi starši z vozički alpa mejhnimi otroci, pa je treba kr mal slalom vozit po cesti. Je pa fino, ker ni nič kamenčkov, ker to pa res sovražim, ker se zmeri že kr vidim na tleh
 Ampak svetujem, da se čez vikend ne spravljate na Bled, ker po kosilu prilezejo na sonce čist vsi starši z vozički alpa mejhnimi otroci, pa je treba kr mal slalom vozit po cesti. Je pa fino, ker ni nič kamenčkov, ker to pa res sovražim, ker se zmeri že kr vidim na tleh 

Ampak svetujem, da se čez vikend ne spravljate na Bled, ker po kosilu prilezejo na sonce čist vsi starši z vozički alpa mejhnimi otroci, pa je treba kr mal slalom vozit po cesti. Je pa fino, ker ni nič kamenčkov, ker to pa res sovražim, ker se zmeri že kr vidim na tleh

Kakšne rolarje pa mate kej? Js imam Roces že ene 10 let pa jih ne zamenjam za nobene druge, ker so najboljši.
 Kakšne rolarje pa mate kej? Js imam Roces že ene 10 let pa jih ne zamenjam za nobene druge, ker so najboljši.