trapa napisal/-a:A vseeno sem jih ubogala. Ker so bli moji starši, ker sem vedla, da mi želijo dobro in, da imajo prav.
Ti si prava trapa.
trapa napisal/-a:A vseeno sem jih ubogala. Ker so bli moji starši, ker sem vedla, da mi želijo dobro in, da imajo prav.
blablaalb napisal/-a:Mogoče je res, da so punce bolj izpostavljene nevarnostim... vendar se mi zdi, da če punca ne "iziva", tudi posiljena ne bo.
Poleg tega, bi rad dodal še to, da otrok mora biti kdaj tudi v nevarnosti, da bo v življenju vedel, kako ob tej nevarnosti reagirat. Ljudje ne moremo biti celo življenje v alu folijo zaviti.
lorelaj napisal/-a:blablaalb napisal/-a:Mogoče je res, da so punce bolj izpostavljene nevarnostim... vendar se mi zdi, da če punca ne "iziva", tudi posiljena ne bo.
Poleg tega, bi rad dodal še to, da otrok mora biti kdaj tudi v nevarnosti, da bo v življenju vedel, kako ob tej nevarnosti reagirat. Ljudje ne moremo biti celo življenje v alu folijo zaviti.
No, no, no...Tukaj te pa moram ustaviti, čeprav se v večini strinjam s tem kar si napisal. Samo če bi bilo pa tako enostavno, da so posiljene samo tiste, ki "izzivajo", bi bil pa svet res veliko "lepši". Najdejo se težaki ki težijo vsem. Mene je enkrat nek tip ob pol dveh POPOLDNE hotel potegniti v avto, pa sem šla samo mim, niti pogledala ga nisem, niti rekla nisem nič, oblečena sem bila pa v puli in kavbojke. Se ti to zdi izzivanje? Hvala ne vem komu, da je šel v tistem trenutku mimo moj prijatelj in sem se začela dret, zato me je tip izpustil. Če takrat ne bi prišel mimo, ne vem kaj bi se zgodilo z mano ...
![]()
Se pa strinjam, da tisti starši, ki svojih otrok nikamor ne pustijo in jih resno omejujejo (ne mislim s policijskimi urami, ampak tako da jih sploh nimkamor ne pustijo in resno pretiravajo pri tem), naredijo več slabega kot pa dobrega.
macika_ napisal/-a:hm...pa začnimo
menii so pa vedno vse dovolili.. nikoli mi niso nič prepovedovali in priznam da je to dobro vplivalo na mene..