Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Nič tiče vun pa na mizo miteq vs stevens...pa bomo zmerili in javno objavili rezultate na cosmotu....zmagovalec dobi oprijeto roza majčko z napisom cosmopolitan.
Seveda mu pripada pravica klicati nasprotnega izzivalca z pomanjševalnico.

Seveda mu pripada pravica klicati nasprotnega izzivalca z pomanjševalnico.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Hyades napisal/-a:Ne vem... bi mu ga zmerla, ampak se mi ne zdi da je za stvar.
Je sicer izjavil, da si ga ni se nikoli meril (veeelik ego ali laz?).
definitivno laž št. 1. pa brez zamere. no laž št. 2 je pa to, da ni važna velikost in vsae ostale neumnosti o dobrih tehnikah (govorim o majhnih pimpekih). tip lahko stoji tudi na trepalnicah, a če ženska nič ne čuti, ji samo z penetracijo nebo nikoli prišlo. pa basta.
moj ma 19. nisem merila sicer. mi je sam povedal enkrat. in mu kar verjamem.

-
- Sramežljivka
To niti pod razno ni res. Ne obstaja nobena resna raziskava, ki bi pokazala resno korelacijo med velikostjo palca in tica.čivava napisal/-a:Punce, zmerte njihov palec na roki, le ti bodo pokazali kolk so so veliki njihovi korenjaki, baje da velikost prsta na roki pomnožiš s tri, in dobiš velikost njegovega v stoječem stanju hehe... To so neke raziskave...
Zdej pa kr u akcijo..
Edino, kar se izkaze je, da imajo visji tipi v povprecju rahlo vecje tice in surprise surprise v povprecju vecje palce, dlani etc...
In ker gre za povprecja je korelacija totalno na psu.
Uglavnem, velikosti tica se ne da predvidet na podlagi drugih telesnih delov.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
čivava napisal/-a:Punce, zmerte njihov palec na roki, le ti bodo pokazali kolk so so veliki njihovi korenjaki, baje da velikost prsta na roki pomnožiš s tri, in dobiš velikost njegovega v stoječem stanju hehe... To so neke raziskave...
Zdej pa kr u akcijo..
madona, moj je po tej definiciji dolg 22cm!

jah, nič, punce, kar v akcijo, pričakujem povpraševanja na ZS!