TUŠ PLANET KRANJ

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Men je pa Leonardo všeč :love:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Kaj a Svilanit ima tudi trgovino notri :o
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jup, nasprot trgovine Tuš ...

Drugač me pa pr tem centru najbolj mot to, da je podzemna garaža totalno nepregledna ... zadnč sm se skor zgubla not. En kup enih stebrov, pa nobene označbe ni blo, ko sm bla tm, nč pač. Dobr, da sm vn pršla :D
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

sanjaanja napisal/-a:
OrangeLady napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:
Tryanna napisal/-a:je res, da tale kranjski tuš center sploh nima obratovalnega dovoljenja?

Res.

Pomojem jim samo kakšno dovoljenje manjka ne pa ne vem kako veliko, ker brez vseh potrdil sploh ne morejo odpreti, ker je baje res velik inšpektorjev okol...navsezadnje so to govorili tudi za Lidla v kranju, pa je še vedno odprt

Saj tudi Lidl nima obratovalnega dovoljenja. Žal oba delujeta brez dovoljenja.

zelo dvomim, ker poznam nekaj ljudi ki se ukvarjajo z trgovstvom, in so mi zatrdili da če ne bi imeli dovoljenja d abi trgovino ziher zaprli, ker je baje cel kup inšpekcije in vsega..ne pravim da ni možno, samo če poznavalci to rečejo bo že držalo

jagodka85 ja tista garaža je pa res tapravi labirint
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Nimajo dovoljenja, to sem 100%, ker moja mami dela na občini in ve, da je tako. Očitno imajo prave podkupljene in to je to.
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

hmm, zelo zanimivo

to, da nimajo vseh dovoljenj sem sicer bežno zasledila v medijih in se mi zdi bolj zanimiva tema za preverjeno, kot pa mariskatera, ki sem jih malo nazaj videla.

saj ne rečem, da je včasih preveč birokracije, mogoče je tudi to razlog, da kdaj ni čisto vse urejeno, čeprav ni razloga da ne bi bilo
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

No, da ne bom šla odpirat nove teme (v rubriki o akcijah pa tud ne smem pisat komentarjev), me zanima kako je sledeče:
V Tuš planetu v Kranju je tudi trgovina Tuš lepota in zdravje. Tam se zbira neke nalepke in ko zbereš poln kuponček sledi žrebanje popusta. A kdo ve kaj več o tem. Je katera to že preizkusila? A to najprej žrebaš kakšen popust ti pripada in potem lahko nabereš robo in to koristiš, ali moraš najprej nabrati robo, potem pa pri blagajni žrebaš popust?
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Kakšne nalepke :oops:
Odgovori