sedaj že kar nekaj časa ne prakticiran te tehnike. niti ne prosim, niti ne popustim.

dasha! napisal/-a:že tko ni bilo vse tko, kot bi moglo bit ( iz njegove strani)

Aloha napisal/-a:Mnja, že doživeto, žou.
In eno od teh njegovih zavajojočih, lažnivih in nespoštljivih "vračanj u moj objem" se je končalo pr men u pojsli, na njegovo pobudo. Seks je biu tak k učasih, ampak js sm ga dožvela kt neki resnično bolečga. Vedla sm, da je tokrat zgolj in samo seks, čusteu ni blo več (pr njemu, js sm ga mela še zmer nenormalno rada). Čutla sm ga kot drucga človeka, občutek, da ne vem s kom sm tist trenutk spala, je biu naraunost grozliu. Na konc je ustou in šou, reku pa samo adijo. Počutla sm k največja smet, izkoriščeno, bedno in še bolj na dnu kt mesce prej (kokr je blo to u tistih cajtih sploh še mogoče). Še dons ne morm verjet, da je lahko naredu kej tacga, on, k je biu (!) moj največji sončk, men, k sm mu pomenla use.
NIKOLI VEČ

bina_ napisal/-a:... če je konec je konec z razlogom... tak da se treba tega držat... za svoje dobro

pristala sva skupi, sam sm mu js še vedno metala v fris tisto mojo bivšo sošolko.. on je itak ustraju da nbi biu več z njo pol je pa spet čez noč poniknu brez besed (zvedla sm tudi zakaj - zarad te sošolke)..
 meni se pa ne da it tko neumnih "igrc" in da če se že on ni upu odločit s katero bi biu rajši, sm se kr js namesto njega s tem da sm zaključla za vse večne čase (samo da njemu to še ni ukloplo in še vedno ustraja, sam ga js uspešno ignoriram 
 ).. po vsem tem ga res nbi več uzela nazaj (čeprou mi ni vseeno za njega), predvsem zarad vseh govoric k jih je širiu od mene in zarad vseh tistih svinjskih besed k mi jih je izreku (to sm mu tudi povedla, sam on je itak vedno vse tko obrnu da je izpadu on nedoužn, js pa tista zloba k si je drznla bit zaljubljena v drugega)..