Mc'Donalds
Če sm kdaj po sili razmer prstala u Meku, sm jedla al cool pito (ah, te so mi ble čist hude) al pa sladoled (un mk sandi
) u kombinaciji s pomfrijem (sladko slan veselje).
Pa učasih je blo treba jt zarad Happy Meal-a, jst sm pobrala igračko, dečko pa pojedu svinjarijo
.

Pa učasih je blo treba jt zarad Happy Meal-a, jst sm pobrala igračko, dečko pa pojedu svinjarijo

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Učeri sm sprobala ta novi meni, hmmmm sem že pozabla kak se reče. Uglavnem v kajzarci, ki je posuta z sirom in šunko je mesni polpet, krompirjev polpet, solata, sirova omaka in sir ementalec. Pol pa zbereš v meniju al križ-kraž krompirček al pa navadn pomfi.
Uglavnem, matr prvič v Meku se mi je nardil, da nism mogla pojest. Sendvič je FUL velik pa res ful nasiten (nasprotno od ostalih "specialitet").
Drugač se mi je pa Mk Sandija zluštal zdele.
Uglavnem, matr prvič v Meku se mi je nardil, da nism mogla pojest. Sendvič je FUL velik pa res ful nasiten (nasprotno od ostalih "specialitet").
Drugač se mi je pa Mk Sandija zluštal zdele.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Joj jaz odkar sem v Ljubljani sem skoraj vsak teden v McDonaldsu. Včasih ko grem iz faksa in sem že fuuul lačna,se pač ustavim tam-ker imam na poti. Jem ponavadi skos isto: dvojni cheesburger,pomfri in coca colo
. Kakšnega bigmacka ne morem pojest,mi je preveč. Zelo dobra mi je tudi ona solata s piščančjim filejem. Mjami
Aja pa jaz sem po tem meniju sita cel dan. Ne morem si predstavljat, da je nekdo ki je pojedel cel meni+še kaj zraven po dveh urah že spet lačn
.

Aja pa jaz sem po tem meniju sita cel dan. Ne morem si predstavljat, da je nekdo ki je pojedel cel meni+še kaj zraven po dveh urah že spet lačn