Že par let se namreč ukvarjam s pisanjem raznoraznih člankov in recenzij, za razne web-zine in ljubiteljske neprofitne revije. Moj študij sicer nima veze ne z novinarstvom ali čemerkoli v tej smeri, imam pa na tem področju kar dosti izukušenj. V srednji in osnovni šoli sem pisala tudi za šolske časopise in hodila k novinarskemu krožku, ampak tu je tudi vse ostalo.
No, že lep čas pa razmišljam v tej smeri, da bi si rada poiskala kakšno revijo ali časopis, za katerega bi prispevala članke, pač enostavno - dajo mi temo, jaz napišem, pošljem preko e-pošte in to je to. Pač, zaslužit je treba in jaz imam letos tako smotan urnik (obvezne vaje razporejene bolj kot ne čez cel dan, z vmes po 2-3 ure domora, ravno toliko da mi zasede lepo cel dan od 8h zjutraj do 7h, 8h zvečer), da mi je ful težko najdit si kakšno službo.
Kontaktirala sem tudi že par revij preko elektronske pošte, pa ni odgovora. Zato me zanima, če katera počne podobno ali pa mogoče ve/je zaposlena pri kakšni reviji in mogoče ve, kako to poteka? Ali bi bilo bolj pametno it na sedež kakšne revije osebno ali pa poslati neke vsrte življenjepis, kjer bi opisala vse svoje izkušnje ki jih imam na tem področju?
Hvala!

Če pa ne bo kakšnega odgovora, pa se lahko tema tudi kamot zaklene