ljilja je bla njegova osebna menedžerka, kar pomeni da je bla skos z njim in pomojem več več kot marsikatera frajlica naokoli.
zdej pa al je govorila resnico al ni, tega pa pač ne vemo.
useeno pa ti pristopi, ko se je po smrti nekoga, ki nam je biu nevemkajuse, treba tožit in tralala, so men nizki do podna in pričajo samo o tem, kako hoče folk za nč dela zaslužt velike dnarje.
men v spomin na mojo ljubljeno umrlo osebo, nebi pršlo na kraj pameti, da se tožarm po sodiščih in perem še zraven njegovo ime, pa ni važno v katerem smislu.konec koncev usaka sama pri sebi ve kako je blo, ravno tako Andrijana, tko da če ni res to kar Ljilja pravi, ma čisto vest in se s tem nekako nebi smela obremenjevat.Ampak, sej, za stopetdesettisočeurou, zakaj jih nebi zaslužili če jih lahko?
se mi pa celotna situacija zdi že od nekdaj čudna.Namreč čist možno je da ni blo use tko kot je andrijana rekla, že zato ker je rekla, da je ona živela pri njemu v Skopju, ampak ko so prvič odprli stanovanje in ga obiskali, v njem ni blo niti ene ženske stvari.Kaj je živela, brez ene same cunje tam?
skratka pomoje je neki na tem, kar je Ljilja rekla, ker čene do takih govoric sploh prišlo nebi, če bi bla onedva tako zaljubljena in imela tako dobro in trdno zvezo, kot je Budimirjeva to opisovala.V vsaki laži je nekaj resnice

Sej ne rečem, da ga Andrijana ni imela rada, ampak useeno, z rožcam pošlihtano, uaj zdej na koncu sigurno nista mela, če sta bla sploh skupej.
skratka, če bi pa recimo jst že tožila, bi pa v znak Tošeju in zaradi njegove ljubezni do humanosti, podarila iztoženo v dobrodelne namene in nadaljevala to kar je recimo on začel.Andrijana pa že verjetno razmišlja, kako bo v Ohridu odprla še en lepotni salon.
zadeva se mi pač ne sklada z ljubeznijo.sploh ker je ona že tako ali tako javna osebnost.Čudno, da prej ni koga tožila ko so se govorile razne govorice, ko je bil Toše še živ.Verjetno zato, ker so ble resnične....