Abbey & Janice
-
- Cosmopolitanka
Janice: res huda k je tok še fensi ostala, pa k je tok faking direktna. Čeprou glede direktnosti je morm da rečt mal preveč zadirljiva, sej k jo gledam ma to so pomojm da res potih mogl dat za predvajat k je ženska res tok glasna. Če non stop vpije. Verjetn, da k je konc večera da ma še komej kej glasu hahaha
Ne drugač je dobr, hudo, u faco pove in to j to. Računi čisti. Mrskera bi mogla kdaj pomislt, da je tak način boljši k pa šimfanje naokol, alpa fejkanje (Npr. ena nekej praša če je dobra, druga pa zafejka da je huda a misl si pa čist durgo - govori eno misl drugo). Se mi pa zdi da kar se tiče šova da ona res uživa da jo tkole izpostavjo, Ni da Ni.
Abbey: njen stokanje pa jokanje, kok je ona slaba pa kaj se ji je zgodl pa kaj ne..to jst ne bi mgola prenašat, da mi skoz na ušesa jamra!! Nism vedla da je ženska taka pussyka, pa je šla v ta svet mode. Pol jo pa prašajo če je prpravljena vse žrtvovat za svet manekenstva, ma pa pohn predstdkou.
Veeeeeem..šov je šov, pa nej bo tako zvan "reality" je mrskej notr "fejk".

Abbey: njen stokanje pa jokanje, kok je ona slaba pa kaj se ji je zgodl pa kaj ne..to jst ne bi mgola prenašat, da mi skoz na ušesa jamra!! Nism vedla da je ženska taka pussyka, pa je šla v ta svet mode. Pol jo pa prašajo če je prpravljena vse žrtvovat za svet manekenstva, ma pa pohn predstdkou.
Veeeeeem..šov je šov, pa nej bo tako zvan "reality" je mrskej notr "fejk".
... ι αм ωнαт ι αм ...
važn da je ona top scene, da ona vse dvigne v zvedze (nono kaj se je zgodil z modeli janice dickinson's model agency??baje nčč)..in ona je edina k jim lohka to uresniči, da brez nje bi bli vsi nč, ona se povsod znajde etc etc
but still I LIKE HER! pomoje če bi jz z njo sodelvala bi bla bl močna oseba kukr abby vrjetn bi se skos drla naokol i'm the best haha vrjetn bi si čist dvignla spoštovanje pr janice na tak način

but still I LIKE HER! pomoje če bi jz z njo sodelvala bi bla bl močna oseba kukr abby vrjetn bi se skos drla naokol i'm the best haha vrjetn bi si čist dvignla spoštovanje pr janice na tak način

[quote="bolhica"
Veeeeeem..šov je šov, pa nej bo tako zvan "reality" je mrskej notr "fejk". [/quote]
točn tko!!! pa kako bi rada fanta tle pa družino pogreša napovn..ja lubica če ne bo pršu k teb živet..ne bo šlo ane....pa modeli se velik 'seljo'..i guess... pa kok ma ona velk trebuh pa blabla..halo??? ženska, če hočš bit model, dobr poziraš, smaa pr seb veš da si HUDA in da je use perfect...sam u glavi ne..
Veeeeeem..šov je šov, pa nej bo tako zvan "reality" je mrskej notr "fejk". [/quote]
točn tko!!! pa kako bi rada fanta tle pa družino pogreša napovn..ja lubica če ne bo pršu k teb živet..ne bo šlo ane....pa modeli se velik 'seljo'..i guess... pa kok ma ona velk trebuh pa blabla..halo??? ženska, če hočš bit model, dobr poziraš, smaa pr seb veš da si HUDA in da je use perfect...sam u glavi ne..
Ja, meni gre tudi kar na živce to njeno stokanje v stilu "debela sem, oh, poglej kako mi visi vsa ta maščoba, kot nosečnica sem.."
A daj no, vsi ji non stop govorijo, da se suha, pa dvomim, da se ima zares za debelo in da jo vse tako moti, ker sicer najbrž ne bi želela postati model, sploh pa ne za perilo in kopalke
Mi je pa malce smešno to, da si najbolj od vsega želi naslovnico na Sports Illustrated. Morda bi vseeno lahko ciljala na kaj višje..
Janice pa je carica ^^ Pa dvomim, da bi si Abbey sama "prislužila" nastop na tednu mode za Audigierja, če ji Janice ne bi stalno dajala napotke, se vmešavala not in vse načrtovala namesto nje..
A daj no, vsi ji non stop govorijo, da se suha, pa dvomim, da se ima zares za debelo in da jo vse tako moti, ker sicer najbrž ne bi želela postati model, sploh pa ne za perilo in kopalke

Mi je pa malce smešno to, da si najbolj od vsega želi naslovnico na Sports Illustrated. Morda bi vseeno lahko ciljala na kaj višje..
Janice pa je carica ^^ Pa dvomim, da bi si Abbey sama "prislužila" nastop na tednu mode za Audigierja, če ji Janice ne bi stalno dajala napotke, se vmešavala not in vse načrtovala namesto nje..
Tule je nekaj: http://www.youtube.com/results?search_t ... anice&aq=f
Ok, zdej pa spet neki takega.. čisto kopiranje.
Charlotte & Jordan (iz avstralkega top modela).. jao, pa kaj bo še?
http://www.news.com.au/common/imagedata ... 070,00.jpg
Charlotte & Jordan (iz avstralkega top modela).. jao, pa kaj bo še?
http://www.news.com.au/common/imagedata ... 070,00.jpg