Yazmeen napisal/-a:
Se srečata Štajerka in Gorenjka in reče Gorenjka Štajerki:"Za Štajerke sm pa slišala, da ste kurbe...", Štajerka pa njej:"Saj bi tud ti bla, če ne bi bla tolko škrta!"
hehehe, ta je pa dober

Yazmeen napisal/-a:
Se srečata Štajerka in Gorenjka in reče Gorenjka Štajerki:"Za Štajerke sm pa slišala, da ste kurbe...", Štajerka pa njej:"Saj bi tud ti bla, če ne bi bla tolko škrta!"
~NIA~ napisal/-a:*~Liesl~* napisal/-a:sončk napisal/-a:Mi rečemo "ej, Maja, a si to pa to?"![]()
Pa ne, sej vsako narečje ma svoje te nepotrebne besede.
Recimo: "Pač učer jst tko hodm po cesti ane, pa tko ona mene pogleda, pa jst tko njej pač rečem če gre z mano ane. Pa tko ona reče, ej ne da se mi."
^^
That's me![]()
Pa mislim da kar velik Ljubljančanov tako govori.
še po naše:
"pač učiri jest tk hudn pa cist ane, pa tk ona mene paglida, pa jest tk ni rečem če gri iz mana ane. pa tk ona reče, ej na da se mi"
sončk napisal/-a:
Recimo: "Pač učer jst tko hodm po cesti ane, pa tko ona mene pogleda, pa jst tko njej pač rečem če gre z mano ane. Pa tko ona reče, ej ne da se mi."
theNinna napisal/-a:^^ pa še prleščina
Pač, fčera jas tak hoden po ceste ne, pa tak ona mene pogledne, pa ji jas tak rečen če ide z menoj, ne. Pa mi ona nazej reče ka se ji neda.
°PeeKaBoo° napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Pač, fčera jes tak hodin po ceste, nej, pa tan una menie pognedne, pa ji jes tan pravin če ide z menof, nej. Pa mi una nazaj povej ka se ji neda.
Ta 'nej' je prou zakon