Pizza
Punce, ki same naredite pico- kako naredite testo?
Pa kateri pelati so najboljši- da podobni tistim v gostilnah? Kakpno priporočilo?
Pa kateri pelati so najboljši- da podobni tistim v gostilnah? Kakpno priporočilo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tiavanna napisal/-a:Pridte kej na Primorsko...Boste vidli, kaj so dobre pice.
Smo bli ravno uzadno dol na pici, pa maste fuul mejhne pice za preveč dnarja. Sicer okus pa dober. Js sm jedla s tuno.
Drgač mam pa rada morsko pico, pico 4 siri, margerito, navadno, pa pico bolognese.
Live your life like you want
najrajs mam tisto ki jo z mami doma nardiva al pa s fantom k dava fuul debelo testo pa fino oblozeno, tak da pojem majhen kos ampk mmm...
drugac pa so tut u gostilni dobre, ko smo ze pri primorski, mi se ponavadi ko gremo na morje ustavmo v kopru va Vis a visu pr mercator centru (nevem a se zj kj drugac rece)..in smo zmer ful zadovoljni - he se posebi ena natakarca je ful ful prijazna
drugac pa so tut u gostilni dobre, ko smo ze pri primorski, mi se ponavadi ko gremo na morje ustavmo v kopru va Vis a visu pr mercator centru (nevem a se zj kj drugac rece)..in smo zmer ful zadovoljni - he se posebi ena natakarca je ful ful prijazna

Zivljenje je piskotek!
Obozujem pice! Totalno in vedno..
S tem, da sem se jim odpovedala, ker sem vcasih samo od tega zivela.
Ampak kmalu bom imela bday, tako da si jo bom lahko privoscila
.
Rada imam pico z morskimi sadezi, zelenjavno, capricioso.. Drugace pa rada poskusam nove reci, tako da tudi kaknsa pica s tartufi ni odvec..
Znam tudi sama speci pico. Od zacetka do konca, vcasih samo od sredine, kce kupim pripravljeno testo..
Delam pa klasicno, sunka, sir, gobe.
S tem, da sem se jim odpovedala, ker sem vcasih samo od tega zivela.
Ampak kmalu bom imela bday, tako da si jo bom lahko privoscila

Rada imam pico z morskimi sadezi, zelenjavno, capricioso.. Drugace pa rada poskusam nove reci, tako da tudi kaknsa pica s tartufi ni odvec..
Znam tudi sama speci pico. Od zacetka do konca, vcasih samo od sredine, kce kupim pripravljeno testo..

*mala* napisal/-a:Punce, ki same naredite pico- kako naredite testo?
za pelate je skoraj vseeno, mal sprobaš par različnih, ki jih dobiš v trgovini in pol vidiš, keri so ti najboljši. meni je najboljši pasiran paradižnik od naturete.
v testo gre pa kvas, topla voda, sol, malo olivnega olja in moka, najraje polnozrnata, ali polovica ostre+polovica ržene. ostra moka je super za pico. jst vzhajam najmanj 2 krat po pol ure, najbolje je pa čim več in na čim bolj toplem mestu.
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
-
- Sramežljivka