Kaychee napisal/-a:Men ma pa tok hud naglas, da adijo )
Skoz se režim.
Hehe, men jo je tolk hudo poslušat res ^^
Pa tale nova čupca mi je zlooo dobra, čeprav sem najprej mislila, da ji bodo skrajšali (nekako v paža) pa pobarvali v temno rjavo.. čimbolj podobno rjavi, ker so ji tako svetovali na eni agenciji.
Že v BNTM se mi je ona zdelo najbolj lušna. Je pa zares glupa. Pa taka ful napihnjena, pa vedno ji je v BNTM ena šla na živce itd...
Jenice - OK, saj je bila res supermodel in profesionalna. Samo je pa problem, ker se mi včasih zazdi da Abbey niti ne skapira sarkazma. Drgač pa mi ima postavo 1A (ko je hodila v kopalkah). Pa smešno je ko je bla tan v kopalkah in je vsa rdeča gratala, želi pa si postati model za kopalke.
Haha, ja, pa tud une fore o črncih v intervjuju sploh ni ukapirala Mja, smz da so ti trije tedni zlo premalo za kerkoli model, da se prebije neki visoko..
Ah men se pa zdi da si Janice vseen mal preveč dovol, kljub temu, da je že uveljavljena. Sori, sam ene meje obnašanja pa so. Pol pa pišejo tm o enih zvezdnikih k mal grdo pogledajo in so že na tapeti kao zarad obnašanja. Sploh pa to k je Abbey pol rekla glede "pudinga"... Men se ni nč tacga zdel. Ne vem, če oni njo drkajo... Jz bi jim točn tko vrnila. Joke pač. Če jo un model sprašuje o trapezoidu se mi zdi čist primerno, da tud nekdo drug neki neumnga ven blekne.... Tko čist neumesno..
^ Meni je Janice grozna in sploh bi ji dala kako knjigo o Bontonu za prebrat. Res si dosti dovoli in ne vem zakaj misli, da je tak zanimiva kamorkoli pride.