glavno darilo je bolj ali manj že načrtovano - verižica (ampak vseeno pišite predloge, mogoče dobim še kakšno boljšo idejo
), rada pa bi mu poleg kupila še par malenkosti 
), rada pa bi mu poleg kupila še par malenkosti 

floribunda napisal/-a:se samo meni zdi verižica laim darilo?
no sicer, kakor za koga, ampak (meni se zdi) redki so fantje ki bi bli ful veseli verizice. moj vem, da bi se delal da je, nebi pa res bil
ampak itak ga ona najbolj pozna ane?
nasploh sem bolj za taka ''moska'' darila - se mi zdi da bi mojmu prej podarila gajbo pira kot pa nevem kak nakit 
to js nameravam za naslednji rojstni dan
če bo ratala seveda. Pa v namenu imam še denarnico (verjetno Esprit- če bo kaka lepa, navadna moška), ker ima eno čist razkopano.
red_rose napisal/-a:floribunda napisal/-a:se samo meni zdi verižica laim darilo?
ne, ne zdi se samo tebino sicer, kakor za koga, ampak (meni se zdi) redki so fantje ki bi bli ful veseli verizice. moj vem, da bi se delal da je, nebi pa res bil
ampak itak ga ona najbolj pozna ane?
jst sm mu nazadnje pac podarila narocnino na FHM ker si ga vedno kupuje, in je biu res veselnasploh sem bolj za taka ''moska'' darila - se mi zdi da bi mojmu prej podarila gajbo pira kot pa nevem kak nakit
Meni se zdi ful lepo darilo, ker ga lahko imam res vedno, ni pa spet nič takega, da bi fanta po tem, ko (če) greta narazen z biločem spominjalo nate. V mislih sem najprej imela kak boljši iPod, pa sta mi idejo speljala moja2, tako da to odpade 
am to je ena taka igrica pac, igra se na racunalniku, televiziji, vecji kot je zaslon boljse je. potem mas pa taka ''orodja'' na primer neki takega kot tenis lopar. in tako kot ga premikas, to zazna racunalnik, in lahko dejansko stojis pred ekranom in igras tenis proti racunalniku - v resnici se gibas in mahas z loparjem, ne pritiskas po gumbih na tipkovnici...

sicer pa, pomoje sploh nikoli ne bi slišala, če ne bi ti zdaj tega omenla - za mojega pa ne bi prišlo v poštev, da bi mu kupila, ni za take stvari najbolj
koliko ta reč sploh stane?
sam mal draga stvar, mislm da je okol 270€, pa se igrce so pol posebi ...
Ni lih tezko poslusat in pol k pride prloznost, to dt
Js mam ponavad cist prevec idej in mam bl problem s tem, kero izmed njih nej zberem