Kaj tip hoče?
- little aba
- Sramežljivka

tudi če bi v lastni režiji šla, bi šla z vlakom.... in jasno je, da bi težko v enem dnevu šla v mb pa potem nazaj, tko da....
kar se pa tiče naivnosti je pa tko, dokler tudi sama ne dobim potrdila.... ne odneham.... to ni glih dobro ampak, taka sem....
se javim, ko bo možno...
little aba napisal/-a:in jasno je, da bi težko v enem dnevu šla v mb pa potem nazaj, tko da...
aja? hehe, js pridem v enem dnevu v maribor, iz maribora v ljubljano, pa potem še nazaj domov - 1X na teden že 5 mesecev... vse se da, če se hoče

no, good luck, mislim, da boš to najbolj potrebovala...
Make music, not war
- little aba
- Sramežljivka
- little aba
- Sramežljivka
- little aba
- Sramežljivka
Mju napisal/-a:no, čeprav sem bla totalno šokirana, da pri vseh stvareh, ki se dogajajo v zadnjem času, ti dejansko kr greš v mb, sem vesela zate in upam, da je res vse tako prelepo, kot izgleda...
sama se pa še vseeno ne bi nikol tega šla
Vem da sem tvegala veliko... samo če nebi tvegala, nebi vedla... zdej je čudovito, vidli pa bomo, kaj bo čas pokazal:D
Ah, dejte no, men se pa to res ne zdi ne vem kakšno hudo tveganje in izzivanje nesreče ... Če maš smolo, te sranje lahko čaka tut pr velik bolj "nedoužnih" povabilih.
Jst sm si z mojim izmenjala par mejlou, cifro in neki esemesou, se na povabilo usedla u auto, odpelala na hrvaško obalo, zvrcnla, da sm tm, model me je pršu iskat ... in namest enga popoudneva sm ostala tm štir dni. In ta moški je neki najbolšga, kar se mi je kdajkol zgodil.
Ne, ni me blo strah. Do zdej sm še vedno pravilno ocenla, kdo je vreden "tveganja" in kdo ne.
Jst sm si z mojim izmenjala par mejlou, cifro in neki esemesou, se na povabilo usedla u auto, odpelala na hrvaško obalo, zvrcnla, da sm tm, model me je pršu iskat ... in namest enga popoudneva sm ostala tm štir dni. In ta moški je neki najbolšga, kar se mi je kdajkol zgodil.
Ne, ni me blo strah. Do zdej sm še vedno pravilno ocenla, kdo je vreden "tveganja" in kdo ne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...